Verkocht onder voorbehoud

Tafelbergweg 42 Laren

Omschrijving

Op een geliefde locatie midden in de 'Gouden Driehoek' staat deze vrijstaande villa uit 1968 met een woonoppervlak van 252 m² op een ruim, zonnig en vrij perceel van 1039 m². De sfeervolle villa beschikt over 3 royale slaapkamers, waarvan één op de begane grond, een woonkamer met aansluitend bibliotheek/studeerkamer, 2 badkamers waarvan één op de begane grond, bijkeuken, kelder en aangebouwde dubbele garage van 30 m². In de prachtige, zonnige tuin kunt u genieten van rust en natuur en er zijn meerdere terrassen met veel privacy. Na enige modernisering realiseert u hier een geweldige gezinsvilla of een levensloop bestendige woning op een van de mooiste plekken in Laren!

Deze aantrekkelijke locatie ligt op loopafstand van het centrum van Laren met verschillende lagere scholen, Het Singer Museum en de natuurgebieden.

De indeling is als volgt:
Begane grond: royale ontvangsthal met toegang tot de living, woonkeuken en grote kelder waar zich tevens de stookruimte bevindt. Garderoberuimte met separaat gastentoilet. De lichte woonkamer is afgewerkt met houten vloerdelen, gashaard en heeft een fraai uitzicht over de achtertuin, welke middels een schuifpui bereikbaar is. Aansluitend aan de woonkamer is de studeerkamer/bibliotheek. Via de ruime woonkeuken is er toegang tot de badkamer met douche, 2e toilet, dubbele wastafel en een extra kamer, welke nu in gebruik is als kledingkast kamer. De slaapkamer heeft eveneens een prachtig uitzicht op de tuin. Aansluitend aan de badkamer bevindt zich de bijkeuken/waskamer met loopdeur naar de achtertuin. Vanuit de bijkeuken is de inpandige dubbele garage bereikbaar. 

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kasten. Ruime slaapkamer met vaste kasten en aan de achterzijde toegang tot groot dakterras van 34 m² en vaste kasten. Tweede ruime slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten en vanuit deze kamer is er toegang middels een vlizotrap naar de zolder. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich de 2e badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel, 3e toilet en vaste kasten. 

Tuin:
Op het zuid/zuidwesten gelegen, perfect op de zon gelegen tuin, met totale privacy en veel gevoel van vrijheid. Veranda met zonneschermen aansluitend aan de woonkamer. De tuin is tevens voorzien van een eigen sproei installatie. Ruime oprit met plek voor meerdere auto’s op eigen terrein.  Dubbele aangebouwde garage met elektrisch bedienbare deuren. 

Bijzonderheden:
- geliefde locatie in de 'Gouden Driehoek'
- woonoppervlak 252 m²
- alarminstallatie aanwezig
- 10 zonnepanelen
- wonen en slapen begane grond
- dubbele inpandige garage van 30 m²
- vaste project notaris Moulijn in Huizen

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging!

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning. Wij adviseren uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is toegevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden. Consulteer een deskundige op dit gebied; een architect of bouwbegeleider.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Wij verwijzen uitdrukkelijk naar het meetrapport - mocht in de presentatie ergens een fout zijn ingeslopen; het meetrapport is in deze leidend.

Biedlogboek
Per 1 januari 2023 zijn makelaars verplicht biedingen via een zgn biedlogboek bij te houden. Als u interesse heeft in één van onze woningen vragen wij u dat ons kenbaar te maken, waarna wij u toegang tot het digitale dossier van de woning (Move) kunnen verlenen. U treft daar alle relevante stukken van de woning aan waardoor u zich kunt voorbereiden en uw bieding kunt indienen. Uw gegevens worden -uiteraard- vertrouwelijk behandeld. Het systeem dat wij gebruiken is volledig goedgekeurd in overeenstemming met de wet. Mocht u hiervan willen afwijken vragen wij u beleefd om uw reactie.  Wij benadrukken dat alle communicatie (reacties, biedingen etc.) voorgelegd en besproken worden met onze opdrachtgever(s). 


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Nietzelfbewoningsbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf  (recentelijk) feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak (met bijgebouwen) meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Koper is zich ervan bewust dat hij, gelet op het bepaalde in artikel 6.3 van de koopakte en in artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) het verkochte in verband met de ouderdom daaraan dient aan te passen. Dit geldt met name ten aanzien van de staat van installaties, de vloeren, de leidingen voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de isolatie.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 252 m²
Inhoud 1112 m³
Perceel 1039 m²
kamers 4

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Specifiek
Toegankelijk voor minder validen, toegankelijk voor ouderen
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg

Oppervlakten en inhoud

Wonen
252 m²
Overige inpandige ruimte
48 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
34 m²
Perceel
1.039 m²
Inhoud
1.112 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Alarminstallatie, buitenzonwering, mechanische ventilatie, rookkanaal, zonnepanelen

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, gashaard
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit ecoline (gas gestookt combiketel uit 2006, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Laren E 706
Oppervlakte
992 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceelnaam
Laren E 833
Oppervlakte
47 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras
Zonneterras
456 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Garage

Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media