Het aantal expats dat in onze regio tijdelijke woonruimte zoekt is groot.

Saegaert Makelaars bemiddelt bij de verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen in het Gooi. Wij bemiddelen alleen betrouwbare huurders, veelal expats, die we uitgebreid met de NVM-woontoets, financieel en op basis van referenties van tevoren hebben gescreend.

Uitstekende contacten

We hebben uitstekende contacten met internationale bedrijven die met grote regelmaat tijdelijke woonruimte zoeken voor hun (buitenlandse) werknemers. Daarnaast maken we deel uit van een netwerk van makelaars en relocation bureaus. We bemiddelen ook voor huurders uit het koopsegment; kandidaten die een huis laten bouwen en tijdens de bouw tijdelijk woonruimte zoeken. Tijdens een vrijblijvende kennismakingsafspraak bekijken we de te verhuren woning en geven we advies over de verhuurbaarheid en de mogelijke huurprijs. Wij werken op basis van het no-cure-no-pay-principe.

Beheer van de woning

Wilt u het beheer van de woning door ons laten coördineren, dan kan dat. Saegaert Makelaars is het eerste aanspreekpunt voor uw huurder in geval van storing en onderhoud. U heeft er zo geen omkijken meer naar.

Voor uitgebreide informatie klik hier en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de diensten van Saegaert Makelaars

Wilt u een woning verkopen, aankopen, verhuren of laten taxeren, dan zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons kantoor in hartje Laren bedienen wij het Gooi. Een geliefde locatie om te wonen met een heel eigen sfeer en karakter, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Wij zijn actief in Laren, Blaricum, Naarden, Bussum, Eemnes, Huizen en Hilversum.