U wilt uw woning verkopen en u wilt dat doen zonder stress.

Saegaert Makelaars neemt u alle zorg uit handen en begeleidt u stap voor stap gedurende het hele proces. We staan u bij van taxatie tot verkooponderhandeling en eigendomsoverdracht. Betrokken, betrouwbaar en persoonlijk.

Helder en duidelijk

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we eerst uw wensen en mogelijkheden. U bepaalt wat u belangrijk vindt. Wel of geen verkoopbord, wel of niet op Funda, wel of geen Open Huizen Route. Wij informeren en adviseren u over de voordelen, de nadelen en de kosten; u bepaalt. U kunt het volledige traject bij ons onderbrengen. Op basis van ons kennismakingsgesprek stellen we een overzichtelijk stappenplan op waarin precies staat wat we voor u gaan doen.

Kiest u voor Saegaert

Kiest u voor Saegaert als uw verkoopmakelaar, dan kiest u voor kennis en kwaliteit, voor passie en professionaliteit, voor betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij staan u bij tijdens het hele proces en nemen u alle zorgen uit handen. Voor uitgebreide informatie klik hier en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de diensten van Saegaert Makelaars

Wilt u een woning verkopen, aankopen, verhuren, of laten taxeren, dan zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons kantoor in hartje Laren bedienen wij het Gooi. Een geliefde locatie om te wonen met een heel eigen sfeer en karakter, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Wij zijn actief in Laren, Blaricum, Naarden, Bussum, Eemnes, Huizen en Hilversum.