Voor projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten en andere professionals is onze expertise op het gebied van nieuwbouw van grote waarde. Vanuit ons kantoor in Laren bedienen wij het Gooi en omstreken en koppelen we onze lokale kennis aan de specialiteit nieuwbouw. 

Vanaf de eerste planvorming het adviseren van en samenwerken met ontwikkelaar, architect en bouwbedrijf om tot een hoogwaardig en succesvol project te komen. Daar ligt onze kracht.

Kansen in het Gooi

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die meer dan 20 jaar dag in dag in het veld werken en regelmatig kansen signaleren die voor onze opdrachtgevers van grote waarde kunnen zijn. Wij (her)kennen de locaties die voor (her)ontwikkeling interessant zijn en weten deze op juiste waarde te schatten. Ook hier is onze lokale kennis – ook voor landelijke partijen – van belang om gevoel te krijgen bij de kansen in het Gooi. Voor aannemers, ontwikkelaars en beleggers creëren we op deze manier meerwaarde.

In de adviesfase zorgen wij voor een analyse van de potentiële bouwlocatie (met gegevens van woonvisie gemeente, ruimtelijke plannen en kadastrale data), een actueel beeld van de woonwensen van potentiële kopers en een bijpassende marketing- en verkoopstrategie.
Onze advisering kan worden ingezet voor kleine plannen tot grote complexe projecten.

Actieve verkoopbegeleiding

Wij hebben de geadviseerde doelgroep niet alleen in onze voorstellen, maar ook in ons netwerk. Wij beschikken over een grote groep potentiële kopers, die wij persoonlijk en vakkundig begeleiden bij de koop van een nieuwbouwwoning.