Wij helpen u graag

Voor het verkopen, aankopen en financieren van een woning is de taxatiewaarde enorm belangrijk. Wilt u die waarde door een onafhankelijke makelaar laten vaststellen, of wilt u een second opinion, dan verzorgen we dat graag voor u.

Taxeren door Saegaert Makelaars

Wilt u een woning aankopen, verkopen of financieren, dan kunt u deze laten taxeren door Saegaert Makelaars. We taxeren ook als objectieve derde, om tot een minnelijke waardering te kunnen komen tussen de belanghebbende partijen.

De strengste eisen

Saegaert Makelaars voldoet aan de strengste eisen die aan taxateurs gesteld worden in de markt. We worden erkend door onze branchevereniging, het validatie-instituut en natuurlijk door alle erkende en in Nederland gevestigde hypothecaire instellingen. Voor uitgebreide informatie klik hier en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de diensten van Saegaert Makelaars

Wilt u een woning verkopen, aankopen, verhuren, of laten taxeren, dan zijn wij u graag van dienst. Vanuit ons kantoor in hartje Laren bedienen wij het Gooi. Een geliefde locatie om te wonen met een heel eigen sfeer en karakter, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Wij zijn actief in Laren, Blaricum, Naarden, Bussum, Eemnes, Huizen en Hilversum.