Verkocht

't Paadje 4 Laren

Omschrijving

Op loopafstand van het gezellige centrum van Laren ligt deze verrassende, sfeervolle helft van een dubbel jaren '30 woning. 
De woning met charmante erkers is recent geschilderd en uitstekend onderhouden met ruime oprit, houten overkapping en fietsberging aan de voorzijde. En heerlijke, zonovergoten achtertuin met licht en privacy.

Indeling:
Begane grond
Entree met vernieuwde meterkast, gaderobe, toilet met fontein, fraaie schoenenkast in de hal, trapkast, vaste trap naar de eerste verdieping. De centrale woonkeuken met betonnen gietvloer, stenen aanrechtblad, voorzien van diverse inbouwapparatuur, vloerverwarming en openslaande deuren naar de achtertuin is een gezellige plek om samen met familie en vrienden te koken en samen te zijn. Toegang naar de bijkeuken met deur naar de achtertuin, plaats voor een tweede grote koelkast, wasmachine en droger aansluiting. Vanuit de bijkeuken doorgang naar de verrassende, royale tuinkamer met openslaande deuren naar de tuin, betonnen vloer en gashaard! Grote woonkamer en suite met twee erkers, houtkachel, houten vloer en voorzien van een charmante boekenkast. Een heerlijke plek om te zijn.

Eerste verdieping:
Overloop met houten vloer over de gehele verdieping, charmante badkamer met grote inloopdouche, toilet, wastafel met fraai massief houten blad. De gehele woning is voorzien van nieuwe kozijnen met isolatie glas met roedeverdeling. Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en zijraam met vast kasten, netjes gestukt met fraaie verlichting. Slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel, vaste kasten en originele deuren. En een derde slaapkamer die als werkkamer gebruikt wordt. 

Tweede verdieping:
Vaste trap naar tweede verdieping, voorzien van tapijt, stookruimte en deur naar de zeer charmante slaapkamer, voorzien van vaste kasten met dakkapel en vrij uitzicht over de achter gelegen tuinen.
 
Tuin: 
Over de gehele breedte van de achtertuin is uitgebouwd, zonne/schaduw doek, fraaie breedte aan de zijkant en prachtig gelegen op het zuidwesten. De gehele tuin is voorzien van automatische verlichting en bewatering. Een zeer verzorgde aangelegde tuin met terrassen en afgesloten berging in de achtertuin voor het tuingereedschap.

Bijzonderheden:
- acht zonnepanelen 
- sfeervolle tuinkamer
- uitstekend onderhouden jaren '30 woning 
- tuinligging zuidwesten
- dakisolatie, isolatieglas
- modern comfort in een sfeervol jaren-30 huis
- uitermate fijne kamer en suite en dito woonkeuken
 
Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.  

Zie uitgebreide informatie in de verkoopbrochure.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 136 m²
Inhoud 503 m³
Perceel 260 m²
Kamers 6

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg

Oppervlakten en inhoud

Wonen
136 m²
Perceel
260 m²
Inhoud
503 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, zonnepanelen

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, gaskachels, houtkachel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2018, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Laren G 738
Oppervlakte
260 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
56 m²
Ligging tuin
Zuidwest

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media