Verkocht

Nootweg 34 Loosdrecht

Omschrijving

In het centrum van Nieuw-Loosdrecht ligt deze charmante vrijstaande woning met maar liefst 9 kamers! De zijvleugel en het grote bijgebouw, ieder met een eigen entree, bieden veel mogelijkheden zoals winkel of atelier, opslag, praktijk- c.q. kantoorruimte en wellness. De achtertuin ligt op het zuiden. De woning beschikt over een eigen oprit met een elektrisch oplaadpunt en is geschikt voor dubbele bewoning of een combinatie van wonen en bedrijf aan huis.

Ligging:
Op loopafstand bevinden zich het winkelcentrum, de Loosdrechtse plassen en het Gooische natuurreservaat "de Hoorneboegse heide" met omliggende heide, bossen en recreatie. Nabij liggen de stad Hilversum, Treinstation Hollandsche Rading en de uitvalswegen A27, A1 en A2. Utrecht en Amsterdam zijn met de auto in ca. 20 minuten bereikbaar.

Indeling woonhuis:
Begane grond:
Ruime entree, garderobe. Separaat toilet met fontein. Een opkamer met daaronder een stahoge kelder met vaste kasten, meterkast en een wasmachine-aansluiting. Sfeervolle landelijke woonkeuken met close-in boiler en zij-entree. Royale L-vormige woonkamer v.v. airco (warm/koud), afgewerkt met isolerende houten vloerdelen, openhaard en een volledig vernieuwde achterpui met triple beglazing en openslaande deuren naar de achtertuin.

Verdieping:
Ruime overloop met dakkapel en toegang naar de vliering met de CV-installatie. Een volledig nieuw aangelegde luxe badkamer, onder meer voorzien van een inloopdouche, wc, vrijstaand ligbad en vloerverwarming. Aan de voorzijde een ruime slaapkamer. Aan de achterzijde de royale ouderslaapkamer v.v. airco (warm/koud) en diepe vaste kledingkasten met daarachter nog eens bergruimte. Via de schuifpui doorgang naar een woningbreed en hele jaar door zonnig balkon.

Zijvleugel en bijgebouw:
Toegang vanuit de woonkamer via een tussenhal of de eigen entree naar de zijvleugel v.v. airco (warm/koud) en een kleine zolder. Doorloop naar de pantry met wc, kantoor en slaapkamer met een deur naar een kleine overkapping en de achtertuin. Verder doorgang naar bijgebouw met grote bijkeuken met wasmachine-aansluitingen en douchecabine. Stookhok met Intergas CV-ketel en een aparte meterkast voor dit gedeelte van het huis en een wc. Dan een grote hoge verblijfsruimte geschikt voor allerhande doeleinden met een eigen entree. Aansluitend een overkapping met zitje en toegang naar de bergruimte en de brede poort van en naar de oprit.

Tuin:
De besloten zonnige achtertuin op het zuiden is recent aangelegd evenals de voortuin. De achtertuin heeft een grote en een kleine overkapping met zitje en is bereikbaar vanuit de woonkamer, de zijvleugel, het bijgebouw en via de brede poort van en naar de oprit. De achtertuin zorgt al vroeg in het voorjaar met zon voor een aangename temperatuur.

Noemenswaardigheden:
- Woning in 1988 grootschalig verbouwd
- Vrijstaand aan de rand van dorpscentrum
- Nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas
- Wonen, slapen en werken op de begane grond
- Fijne, ruime en lichte vertrekken
- Volledig vernieuwde badkamer, keuken, tuin en meterkasten
- Droge en stahoge kelder met wasmachine-aansluiting
- Gemoderniseerde zijvleugel en bijgebouw
- De woning heeft een groot leefoppervlak
- Energiebesparing bij verwarmen door gebruik van airco’s
- Glasvezelkabel aansluiting in woning
- Parkeren met laadpunt op oprit voor max. 2 auto’s

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.  

Zie uitgebreide informatie in de verkoopbrochure. 

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak (met bijgebouwen) meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Koper is zich ervan bewust dat hij, gelet op het bepaalde in artikel 6.3 van de koopakte en in artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) het verkochte in verband met de ouderdom daaraan dient aan te passen. Dit geldt met name ten aanzien van de staat van installaties, de vloeren, de leidingen voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de isolatie.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 248 m²
Inhoud 936 m³
Perceel 436 m²
Kamers 9

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
248 m²
Overige inpandige ruimte
10 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
10 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
436 m²
Inhoud
936 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet, wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, mechanische ventilatie, rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, open haard
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit , )

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Loosdrecht C 6135
Oppervlakte
436 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LDT00-C-6135

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
80 m²
Ligging tuin
Zuid

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media