Verkocht

Noolseweg 27 Blaricum

Omschrijving

Op een prachtige locatie gelegen midden in 'De Gouden Driehoek' ligt deze vrijstaande, charmante villa met zwembad en een woonoppervlakte van maar liefst 263m²! De woning is ontworpen door architect van Caspel en de latere aanbouw door architect W. Hamdorff. De villa ademt een warme, familiare sfeer, ligt op een perceel van 1205 m² en beschikt over een woonkamer met en-suite eetkamer, een tuinkamer met prachtig uitzicht op de besloten tuin met zuid westen ligging, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een zwembad, ruime garage en oprit voor meerdere auto's. 

Het ideale familiehuis heeft karakter en biedt volop potentieel voor moderne aanpassingen. De perfecte ligging in het groen tussen Blaricum en Laren met beide dorpskernen nabij. 

De indeling is als volgt:
Entree met royale hal, separaat toilet met fontein, toegang tot de kelder. Vanuit de hal betreed je de eetkamer met en-suite deuren die leiden naar de sfeervolle living afgewerkt met parketvloer, charmante erker en openhaard. In de woonkamer bevindt zich een charmante nis thans in gebruik als werkruimte. Aan de zijvleugel de ruime, lichte serre/tuinkamer met openslaande deuren naar de fraai aangelegde tuin, welke thans in gebruik is als home office met bibliotheek. De keuken is compleet met diverse inbouwapparatuur, granito aanrechtblad en geeft toegang tot een geweldig fijne terrasoverkapping met terrasverwarming. Via een hal bereikt u de garage met utility room en zo de achtertuin en zwembad. Er is ook een sanitaire ruimte voor het zwembad (wc, douche, omkleedruimte) Vanuit de hal is er een tweede trap naar de eerste verdieping van het achterste gedeelte van het huis. In dit gedeelte bevinden zich een tweetal slaapkamers, waarvan één thans in gebruik als atelier en een grote slaapkamer met schitterend uitzicht op de tuin en het zwembad. Vanuit de overloop toegang middels een trap tot de ruime zolder.

Eerste verdieping:
Middels vaste trap vanuit de hal toegang tot de overloop, een masterbedroom met vaste inloopkasten, toegang tot balkon en eigen badkamer voorzien van ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel. Een tweede fijne slaapkamer en derde kleinere slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Via de overloop is er een tussenruimte waar de tweede badkamer zich bevindt met wasmachine/droger aansluitingen, wastafel, derde toilet en ligbad. Via deze tweede badkamer is er een doorgang naar een tussenkamer, welke een doorloop geeft tot het achterste gedeelte van de woning met de vierde en vijfde slaapkamer en een tweede trap naar de hal achter de keuken. Vanuit de overloop is er een tweede toegang tot zolder middels een vlizotrap

Tuin:
De royale achtertuin met goede zonligging op het zuidwesten is onder architectuur aangelegd door Robert Broekema, heeft verschillende terrassen en biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten, zoals tuinfeesten, zonnebaden bij het verwarmde (warmtepomp) zwembad of gewoon genieten van de stilte en rust. Garage van 38m² met dubbele deuren waar zich tevens de technische ruimte bevindt van het zwembad. 

Noemenswaardigheden:
- perfecte locatie in "De Gouden Driehoek'
- ruime begane grond en ruime verdieping
- 5 slaapkamers op één verdieping
- 2 badkamers
- wellicht nog extra ruimte te realiseren op 2e verdieping (nu bergzolders)
- zwembad
- laadpaal aanwezig
- alarminstallatie
- garage van 38m²

Asbest
Asbest kan aanwezig zijn; verkoper is er niet mee bekend. Laat, voor u biedt, onderzoek doen als u het wilt weten. 

Ouderdom
Dit woonhuis is ouder dan 30 jaar - houdt u rekening met eigenschappen die horen bij het (originele) bouwjaar. Zie hiervoor artikel 6.1 van de NVM koopakte.

Notariskosten
Sommige notarissen berekenen hogere kosten dan gebruikelijk door aan de verkopers terwijl de koper de notaris kiest. Ter bescherming van de verkoper nemen wij een clausule op in de koopakte.

Graag verwijzen wij naar de artikelen achter in onze brochure. 

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Wij adviseren uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is toegevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden. Consulteer een deskundige op dit gebied; een architect of bouwbegeleider.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Wij verwijzen uitdrukkelijk naar het meetrapport - mocht in de presentatie ergens een fout zijn ingeslopen; het meetrapport is in deze leidend.

Biedlogboek
Per 1 januari 2023 zijn makelaars verplicht biedingen via een zgn biedlogboek bij te houden. Als u interesse heeft in één van onze woningen vragen wij u dat ons kenbaar te maken, waarna wij u toegang tot het digitale dossier van de woning (Move) kunnen verlenen. U treft daar alle relevante stukken van de woning aan waardoor u zich kunt voorbereiden en uw bieding kunt indienen. Uw gegevens worden -uiteraard- vertrouwelijk behandeld. Het systeem dat wij gebruiken is volledig goedgekeurd in overeenstemming met de wet. Mocht u hiervan willen afwijken vragen wij u beleefd om uw reactie.  Wij benadrukken dat alle communicatie (reacties, biedingen etc.) voorgelegd en besproken worden met onze opdrachtgever(s). 


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak (met bijgebouwen) meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Koper is zich ervan bewust dat hij, gelet op het bepaalde in artikel 6.3 van de koopakte en in artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) het verkochte in verband met de ouderdom daaraan dient aan te passen. Dit geldt met name ten aanzien van de staat van installaties, de vloeren, de leidingen voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de isolatie.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure

Lees de volledige omschrijving
Wonen 263 m²
Inhoud 1.407 m³
Perceel 1.205 m²
Kamers 8

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Pannen
Ligging
Beschutte ligging

Oppervlakten en inhoud

Wonen
263 m²
Overige inpandige ruimte
102 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
23 m²
Perceel
1.205 m²
Inhoud
1.407 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet, wasmachineaansluiting, wastafel
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Alarminstallatie, zwembad

Energie

Energielabel
E
Verwarming
Cv ketel, open haard
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2020, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Blaricum D 592
Oppervlakte
1205 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BRC00-D-592

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media