Verkocht

De Kamp 15 Laren

Omschrijving

Gelegen aan een heel rustig, doodlopend straatje in het centrum van Laren, mogen wij te koop aanbieden deze verrassend ruime en lichte tussenwoning, gebouwd in 2005. Aan de achterzijde een lichtpatio, aan de voorzijde een pal op het zuiden gerichte voortuin. De begane grond is ruim zeven meter breed en dat biedt speelse indelingen. Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De kamer aan de voorzijde, met Frans balkon, is zeer ruim.

De indeling:
Aan de voorzijde een zonnige voortuin met poort, flinke vijver (155 cm diep) en opstallen voor de kippen. Aan de voorzijde van het huis is een grote schuifpui die de woonkamer met de voortuin verbindt. De entree is ruim met meterkast, garderobe, toilet , trapopgang en bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger.

De woonkamer, bijna vijf meter breed, is voorzien van twee schuifpuien, aan de voorzijde en aan de achterzijde. De keuken is netjes opgesteld aan de achterzijde. Ondanks de ligging in het centrum is het opvallend rustig. Bakker, slager en groenteboer liggen om de hoek.

De verdieping
Overloop met twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een schuifpui met Frans balkon. De badkamer heeft een douche, tweede toilet en wastafel. Op de overloop is verder nog een bergkast met opstelling cv-ketel en warmte terugwin unit. 

Het is mogelijk op deze verdieping een kamer bij te bouwen (ca. 3.17 x 3.56 cm), zonnepanelen en een dakraam bij de badkamer behoren eveneens tot de mogelijkheden.


Oplevering in overleg. Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 104 m²
Inhoud 397 m³
Perceel 128 m²
Kamers 3

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Pannen
Ligging
In centrum

Oppervlakten en inhoud

Wonen
104 m²
Perceel
128 m²
Inhoud
397 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Balansventilatie, schuifpui, tv kabel

Energie

Verwarming
Cv ketel, warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Laren F 2098
Oppervlakte
128 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Patio atrium, voortuin
Voortuin
48 m²
Ligging tuin
Zuidoost

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media