Verkocht

Boekweitskorrel 3 Laren

Omschrijving

Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van het gezellige centrum van Laren ligt deze ruime helft van een dubbele villa van 160m² met inpandige garage van 27m², eigen oprit voor meerdere auto's en een heerlijke diepe tuin van ca. 25 meter!

De woning is gelegen aan een rustig laantje nabij winkels, restaurants en op korte afstand van diverse uitvalswegen. Op enkele minuten rijden kunt u heerlijk wandelen in het bos en op de heide.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Entree, separaat toilet met fontein, meterkast en garderobe. Vanuit de entree is er toegang tot ruime inpandige garage/bijkeuken. In de garage is een kitchenette aanwezig met spoelbak, hier bevindt zich tevens de wasmachine en-droger opstelling en de vriezer. De lichte royale woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, openhaard en een gezellige nis welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden als werkruimte. De half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur; combi oven, afwasmachine, koelkast, gasfornuis en spoeleiland met Quooker. Door middel van een schuifpui toegang tot het zonnige terras. Zonnescherm aanwezig.

Eerste verdieping:
De gehele, royale verdieping is afgewerkt met houten vloerdelen. Een master bedroom met fraai uitzicht over de diepe achtertuin en vaste kasten. Tweede slaapkamer aan voorzijde met dakkapel en vaste kasten. Derde slaapkamer, welke thans in gebruik als werkkamer/gym. Badkamer met dubbele wastafel, toilet, ligbad en douche.

Tweede verdieping:
De gehele verdieping is afgewerkt met houten vloerdelen, slaapkamer met eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de overloop bevindt zich naast bergruimte tevens de stookruimte.

Tuin:
Voortuin met eigen oprit voor meerdere auto's. Heerlijke zonnige achtertuin van ca. 25 meter diep. Er is een houten schuur aanwezig voor tuingereedschap.

Noemenswaardig:
- in gezellige dorpskern van Laren
- ca. 25 meter diepe achtertuin
- dubbel glas in de gehele woning
- woonoppervlakte 160m²
- inpandige garage 27m²
- oprit met plek voor meerdere auto's

Nieuwsgierig naar dit heerlijke gezinshuis in het gezellige centrum van Laren? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.  

Zie uitgebreide informatie in de verkoopbrochure. 

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak (met bijgebouwen) meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Koper is zich ervan bewust dat hij, gelet op het bepaalde in artikel 6.3 van de koopakte en in artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) het verkochte in verband met de ouderdom daaraan dient aan te passen. Dit geldt met name ten aanzien van de staat van installaties, de vloeren, de leidingen voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de isolatie.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
Lees de volledige omschrijving
Wonen 160 m²
Inhoud 643 m³
Perceel 440 m²
kamers 5

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983
Soort dak
Pannen
Ligging
In centrum

Oppervlakten en inhoud

Wonen
160 m²
Overige inpandige ruimte
27 m²
Perceel
440 m²
Inhoud
643 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, buitenzonwering, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit topline (gas gestookt combiketel uit 2010, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Laren G 3665
Oppervlakte
440 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
216 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media