Verkocht

Bierwegpaadje 1 Blaricum

Omschrijving

Op loopafstand van het oude dorp in Blaricum, mooi beschut gelegen in het groen, ligt deze vrijstaande jaren 30 villa met leuke, authentieke details. Het Bierwegpaadje is een vriendelijk laantje waar u heerlijk van uw privacy en rust kunt genieten, maar net zo makkelijk te voet de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook vlakbij; een divers aanbod qua horeca, een openbare basisschool, vele leuke winkeltjes en natuurlijk de uitgestrekte Tafelbergheide.  
 
De villa heeft een goede staat van afwerking, is uitstekend onderhouden, praktisch ingedeeld en kan voldoen aan een breed scala van woonwensen. Beneden vindt u een fijne woonkeuken met gashaard, een lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met daarnaast een kamer en suite met originele glas-in-lood schuifdeuren. De villa beschikt boven over drie slaapkamers voorzien van vaste kasten en een badkamer met bad, toilet, dubbele wastafel en aparte douche. De zolderverdieping doet momenteel dienst als werkkamer.
Indeling:

Benedenverdieping:
Entree, hal met originele granitovloer, wc met fonteintje, trapkast/garderobe, meterkast.

Vanuit de hal betreedt u de woonkeuken met tegelvloer en moderne gashaard.
De keuken is o.a.voorzien van een 5-pits fornuis en hardstenen blad.

Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot de bijkeuken met opstelling voor wasmachine/droger en diverse koel-vriesapparatuur. De bijkeuken is ook vanuit de tuin toegankelijk.

De woonkamer, met charmante erker en schuifdeuren met glas-in-lood en originele haardpartij, is voorzien van visgraat-parket en heeft openslaande deuren naar de tuin. In de kamer en suite springt direct een authentieke servieskast met glas-in-lood ramen in het oog.

Eerste verdieping:
Overloop, ramen voorzien van isolatieglas.
Badkamer met toilet, ligbad, aparte douche en dubbele wastafel
Verder zijn er zijn drie slaapkamers van ongeveer gelijke grootte.

Tweede verdieping:
De zolderetage is bereikbaar via een vaste trap en voorzien van Velux-dakramen.

Tuin:
De beschutte tuin ligt gunstig op het zuidwesten, en heeft een vrijstaande houten schuur.

Bijzonderheden:

Vrijstaande jaren 30 villa
Authentieke details
Fijne, onderhoudsvriendelijke, beschutte tuin
Gunstig gelegen, mix van privacy, rust en maar ook voorzieningen en vertier
Alarminstallatie


Oplevering in overleg, onder voorbehoud van gunning.

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en schakel een NVM aankoopmakelaar in.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Kiwa certificaat (tank is verwijderd)
Deze verkoopbrochure


 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 114 m²
Inhoud 426 m³
Perceel 334 m²
kamers 9

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
114 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
334 m²
Inhoud
426 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, rookkanaal

Energie

Isolatie
Dakisolatie, grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
ATAG (gas gestookt combiketel uit 2011, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Blaricum D 1910
Oppervlakte
324 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BRC00-D-1910
Perceelnaam
Blaricum D 1907
Oppervlakte
10 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BRC00-D-1907

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, tuin rondom, voortuin, zijtuin, zonneterras
Zijtuin
150 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media