Verkocht

Beukenlaan 12 Huizen

Omschrijving

Verrassend ruime villa van 334 m2 woonoppervlakte, ruim en licht souterrain en een grote garage voor meerdere auto’s. Het ruimtelijke perceel van ca. 2.025 m2 ligt optimaal op de zon, dichtbij uitgestrekte natuurgebieden voor rust en heerlijke wandelingen. Een plek om thuis te komen. Voorzien van zes slaapkamers (twee souterrain, een begane grond, drie verdieping) en iedere verdieping een badkamer. 

De villa is in 1984 gebouwd, heeft een speelse opzet en is door zijn indeling multifunctioneel. Kantoor/praktijk aan huis. Dubbele bewoning is mogelijk. Goed bereikbaar en gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, centrum van Hilversum, Utrecht, Amsterdam en de (Internationale) scholen.

Indeling:
Begane grond; Entree, ruime gang, toilet en garderobe. Open woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Royale en lichte living met open haard, een schuifpui en tuindeur naar de achtertuin. Deze living is tuingericht en biedt een onbelemmerd uitzicht op de riante tuin. Aansluitend bevindt zich hier het grote terras met buiten open haard. Werk-/slaapkamer met deur naar een inloopkast (tevens kluis-/safety room) en een deur naar de achtertuin. Badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel met badmeubel, tweede toilet en inloopdouche.

Souterrain:
De woning heeft over de volle oppervlakte een leefbaar souterrain. Het souterrain beschikt over een eigen entree aan de buitenzijde en daardoor geschikt voor dubbele bewoning of praktijk/kantoor aan huis, of als leefruimte voor een au-pair. Vanzelfsprekend is het souterrain ook vanuit het trappenhuis in de woning toegankelijk.

Souterrain indeling:
Hal, buitendeur, toilet, slaap-/werkkamer met daglichttoetreding, bergkamer en daarachter de stookruimte met opstelling CV-ketel en warmwaterboiler. Verder een ruime wijnkamer. Een waskamer. Een ruime 2e badkamer met inloopdouche en sauna en separaat toilet. Royale masterbedroom, bestaande uit twee ruimtes met vaste kastenwand en toegang tot eigen terras.

1ste verdieping:
Overloop met vaste kast. Drie in grootte variërende slaapkamers waarvan 2 voorzien van vaste kasten. Badkamer met ligbad met douche en dubbele wastafel. Separaat toilet.

Bijzonderheden;
- Speelse architectuur
- Multifunctionele indeling
- Geschikt voor kantoor/praktijk aan huis
- Dubbele bewoning door indeling goed mogelijk
- Aangebouwde ruime garage geschikt voor meerdere (3 a 4) auto's
- Ruim perceel eigen grond met fraaie zonnige tuin
- De tuin is voorzien van een automatische sproei-installatie
- Alarminstallatie en elektrisch bediende toegangspoort

Oplevering in overleg, voorbehoud gunning eigenaar.

Zie uitgebreide informatie in de verkoopbrochure.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
 

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure


  
Lees de volledige omschrijving
Wonen 334 m²
Inhoud 1329 m³
Perceel 2025 m²
kamers 8

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
334 m²
Overige inpandige ruimte
78 m²
Perceel
2.025 m²
Inhoud
1.329 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (6 slaapkamers)
Aantal badkamers
3 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, sauna, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, mechanische ventilatie, rookkanaal, schuifpui, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel, gasboiler eigendom
Cv-ketel
Nefit HR (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Huizen A 1752
Oppervlakte
1420 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HZN00-A-1752
Perceelnaam
Huizen A 1751
Oppervlakte
605 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HZN00-A-1751

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Garage

Capaciteit
4 auto's
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media