Van Hengellaan 3 A Hilversum

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.

Omschrijving

Gelegen in villawijk Trompenberg, een zeer ruime, onder architectuur gebouwde, moderne halfvrijstaande parkvilla met inpandige garage en parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein.

De villa is gelegen in een uniek park ter grootte van ca. 10.000 m² met de status van Rijksmonument.

Dit omheinde park met fraaie oude bomen, een schitterende vijverpartij en een sfeervolle binnentuin is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van de elf villa's die hierin gelegen zijn.

De tuin en terrassen van de villa lopen over in dit fraaie volgroeide park. De jaarlijkse onderhoudskosten voor het gemeenschappelijke park bedragen ca. € 1.500,-.

De villa is zeer ruim opgezet en beschikt over grote raampartijen met veel lichtinval, hoge plafonds, een lessenaarsdak en een onderhoudsvriendelijke gevelbekleding van hout en stucwerk. Het huis is goed onderhouden en optimaal geïsoleerd.

Indeling begane grond:
Ruime, lichte hal met trappenhuis en vide, gang naar werkkamer met schuifpui, gastentoilet, garderobe en deur naar inpandige garage. Dubbele entreedeuren naar royale woonkamer met grote raampartijen met fraai zicht op de tuin. Dan komen we in de grote, centrale eetruimte met vide en een open moderne luxe keuken met alle inbouwapparatuur en deur naar de patio. Vanuit de eetruimte is, middels een 6 meter lange schuifpui, een gedeeltelijk overdekt terras en de tuin te bereiken. De zwevende terrassen zijn van bamboe. De gehele begane grond is voorzien van een travertin vloer in lichte kleurstelling met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Royale overloop voorzien van twee lichtkoepels. Grote ouderslaapkamer met inloopkast, twee in grootte variërende slaapkamers, waarvan 1 voorzien van een Frans balkonnetje. Nog een ruime, lichte kamer, thans in gebruik als bibliotheek. Deze ruimte is dicht te maken, zodat er 1 of 2 extra slaapkamers te creeeren zijn. Op deze verdieping vinden wij ook een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, separate ruimte met opstelling wasmachine, droger, c.v.-ketel en boiler installatie, separaat tweede toilet en een tweede badkamer met douche en wastafel. Badkamers, toilet en waskamer zijn allen voorzien van vloerverwarming.

Algemeen:
- prachtig gelegen moderne villa;
- energielabel A;
- optimale privacy in een veilig park en een fraaie woonomgeving;
- ideaal gelegen t.o.v. winkels, scholen, mediapark en prachtige natuur;
- voorzien van een alarminstallatie;
- vaste notaris is Rijksbredius Notarissen te Bussum.

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Wij adviseren uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is toegevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden. Consulteer een deskundige op dit gebied; een architect of bouwbegeleider.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Wij verwijzen uitdrukkelijk naar het meetrapport - mocht in de presentatie ergens een fout zijn ingeslopen; het meetrapport is in deze leidend.

Biedlogboek
Per 1 januari 2023 zijn makelaars verplicht biedingen via een zgn biedlogboek bij te houden. Als u interesse heeft in één van onze woningen vragen wij u dat ons kenbaar te maken, waarna wij u toegang tot het digitale dossier van de woning (Move) kunnen verlenen. U treft daar alle relevante stukken van de woning aan waardoor u zich kunt voorbereiden en uw bieding kunt indienen. Uw gegevens worden -uiteraard- vertrouwelijk behandeld. Het systeem dat wij gebruiken is volledig goedgekeurd in overeenstemming met de wet. Mocht u hiervan willen afwijken vragen wij u beleefd om uw reactie.  Wij benadrukken dat alle communicatie (reacties, biedingen etc.) voorgelegd en besproken worden met onze opdrachtgever(s). 

Brand/ Koolmonoxide melders
Koper is ermee bekend dat vanaf 1 juli 2022 het verplicht is in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in het verkochte.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Nietzelfbewoningsbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf  (recentelijk) feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

Niet zelf-bewoningsclausule - afwijking 6.3.
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 173 m²
Inhoud 761 m³
Perceel 1 m²
Kamers 6

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Specifiek
Beschermd stads of dorpsgezicht, toegankelijk voor minder validen
Soort dak
Overig
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
173 m²
Overige inpandige ruimte
16 m²
Perceel
1 m²
Inhoud
761 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, wastafel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Alarminstallatie, mechanische ventilatie, schuifpui

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2019, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hilversum Q 1469
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HVS00-Q-1469

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, patio atrium, zijtuin, zonneterras

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Verwarming

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein, op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media