Verkocht

Mossenmeent 11 Hilversum

Omschrijving

Deze goed onderhouden INSTAPKLARE, ENERGIEZUINIGE FAMIELIEHOEKWONING met 172m² woonoppervlakte en maar liefst VIJF SLAAPKAMERS, TWEE SPEELKAMERS EN EEN WERKKAMER ligt aan een doodlopende straat in een rustige, kindvriendelijke en geliefde woonomgeving in de Hilversumsemeent. De woning heeft een zonnige achtertuin met gezellige overkapping, voortuin, ruime berging en 22 ZONNEPANELEN!

De Hilversumse Meent (randje Bussum) ligt op circa 20-30 minuten rijafstand van Amsterdam en Utrecht. Hilversum zelf is per auto en fiets makkelijk te bereiken. Op loopafstanden bevinden zich scholen, sporthal, een winkelcentrum en een groot park met diverse speeltuintjes die verspreid door de wijk liggen. Sinds 2017 heef de Hilversumse Meent het aardgasvrij maken van de wijk op de wijkagenda staan. In dat jaar is het project opgepakt onder de naam Meent Aardgasvrij. Uiteindelijk heeft dit in 2020 geleid tot een aanvraag voor de rijkssubsidie Proeftuinen Aardgasvrije Wijken. In oktober 2020 is deze rijkssubsidie met een looptijd van 2021 tot en met 2028 toegekend.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, trapkast, garderobe en separaat toilet met fontein. Vanuit de entree is er een doorgang naar de speel/tv kamer met vaste trap naar vide voor nog meer speelruimte! De royale woonkamer met houtgestookte openhaard en airco (koelen en verwarmen) is over de volle breedte uitgebouwd, afgewerkt met een houten vloer en heeft dubbele openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. De uitgebreide moderne keuken (2018) met bargedeelte is compleet met diverse inbouwapparatuur; oven, stoomoven, afzuigkap, vaatwasser en Quooker en voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken is er toegang naar de lichte werkkamer, ook voorzien van vloerverwarming, met openslaande deuren naar de gezellige achtertuin. Via een vaste trap vanuit de werkkamer is er toegang tot een verrassende multifunctionele ruimte thans in gebruik als werkkamer. 

Eerste verdieping:
Overloop, ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde met airco en toegang tot balkon. Tweede, goede slaapkamer aan de achterzijde, een goede derde slaapkamer aan de voorzijde met airco. De ruime moderne badkamer heeft een inloopdouche, tweede toilet, wastafelmeubel, handdoekradiator en een whirlpool.

Tweede verdieping:
Voorzolder voorzien van dakraam. Wasmachine-en droger aansluiting met handige werkbank om de was te vouwen. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de c.v. ketel en de mechanische ventilatie. Vierde slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde en vijfde slaapkamer met dakkapel en airco aan de voorzijde. 

Tuin:
De achtertuin is gesitueerd op het oosten met achterom, heeft een gezellige, vrijstaande, houten overkapping en veel privacy. In de voortuin is het heerlijk vertoeven in het avondzonnetje. Er is een aangebouwde stenen berging voorzien van elektra.

Enthousiast geworden naar dit heerlijke familiehuis? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.  

Zie uitgebreide informatie in de verkoopbrochure. 

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 

Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak (met bijgebouwen) meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Koper is zich ervan bewust dat hij, gelet op het bepaalde in artikel 6.3 van de koopakte en in artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) het verkochte in verband met de ouderdom daaraan dient aan te passen.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure


 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 172 m²
Inhoud 630 m³
Perceel 264 m²
kamers 9

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
172 m²
Overige inpandige ruimte
10 m²
Externe bergruimte
10 m²
Perceel
264 m²
Inhoud
630 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, mechanische ventilatie, rookkanaal, zonnepanelen

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2017, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hilversum A 424
Oppervlakte
264 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HVS00-A-424

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
88 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media