Verkocht

Melkweg 68 b Laren

Omschrijving

Deze MODERNE, INSTAPKLARE 2-onder-1 kap woning ligt op korte loopafstand van het altijd gezellige centrum van Laren! De indeling is verrassend met aangebouwde garage welke gerenoveerd is tot SLAPEN OP DE BEGANE GROND OF GASTENVERBLIJF door een slaapkamer met inloopkast en luxe badkamer, op de verdieping drie slaapkamers, tweede badkamer, ruime oprit voor meerdere auto's en een zonnige voor- en achtertuin met sfeervolle overkapping. 

De woning is gelegen op loopafstand van het pittoreske centrum van Laren, het marktterrein, restaurants, en de overige horeca. Er zijn diverse scholen, sportclubs en natuurgebieden in de omgeving, welke goed bereikbaar zijn lopend of met de fiets. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A1, A27. Kortom, een ideale plek om te wonen!

De indeling is als volgt:
Begane grond: 
Lichte, ruime entree met gastentoilet met fontein. L-vormige woonkamer met als leuk detail het glas-in-lood-raam, gashaard, erker en vrij uitzicht op de fraai aangelegde voortuin. Aparte tv ruimte. De moderne woon/eetkeuken is compleet met inbouwkastenwand en diverse inbouwapparatuur; boretti fornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en spoeleiland. Vanuit de keuken openslaande deuren naar de besloten, zonnige achtertuin (zuidoosten) met sfeervolle overkapping. Bijkeuken waar de wasmachine/droger opstelling staat en tevens de Remeha hybride cv-ketel uit 2023. Via de bijkeuken toegang tot de slaapkamer afgewerkt met inbouwspots, alarminstallatie en eigen badkamer voorzien van inloopdouche met rainshower, tweede toilet en dubbele wastafel. Vloerverwarming is aanwezig in de gehele aanbouw.

Eerste verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer aan achterzijde van de woning met bergingsruimte achter knieschot. Tweede badkamer met groot ligbad, inloopdouche met rainshower, derde toilet en dubbele wastafel. Aan de voorzijde een tweede fijne slaapkamer met vaste kasten en een derde kleinere kamer, thans in gebruik als werkkamer.  

Tuin:
Beregeningsinstallatie aanwezig. Zonnige voortuin met noordwesten ligging. De royale achtertuin ligt op het zuidoosten beschikt over een overkapping, met vaste opbergkasten, waar je al in het vroege voorjaar heerlijk kunt vertoeven. De oprit biedt plek voor meerdere auto's. Het toegangshek is elektrisch bedienbaar

Noemenswaardigheden:
- perfecte locatie nabij centrum
- slapen begane grond of gastenverblijf gerenoveerd in 2021
- geheel gerenoveerd in 2014/2015
- twee luxe badkamers
- vier slaapkamers
- top afgewerkt en onderhouden
- alarminstallatie met rookmelders en koolmonoxide melder
- cv ketel geschikt voor hybride opstelling

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is toegevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden. Consulteer een deskundige op dit gebied; een architect of bouwbegeleider.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Wij verwijzen uitdrukkelijk naar het meetrapport - mocht in de presentatie ergens een fout zijn ingeslopen; het meetrapport is in deze leidend.

Biedlogboek
Per 1 januari 2023 zijn makelaars verplicht biedingen via een zgn biedlogboek bij te houden. Als u interesse heeft in één van onze woningen vragen wij u dat ons kenbaar te maken, waarna wij u toegang tot het digitale dossier van de woning (Move) kunnen verlenen. U treft daar alle relevante stukken van de woning aan waardoor u zich kunt voorbereiden en uw bieding kunt indienen. Uw gegevens worden -uiteraard- vertrouwelijk behandeld. Het systeem dat wij gebruiken is volledig goedgekeurd in overeenstemming met de wet. Mocht u hiervan willen afwijken vragen wij u beleefd om uw reactie.  Wij benadrukken dat alle communicatie (reacties, biedingen etc.) voorgelegd en besproken worden met onze opdrachtgever(s). 


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak (met bijgebouwen) meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Koper is zich ervan bewust dat hij, gelet op het bepaalde in artikel 6.3 van de koopakte en in artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) het verkochte in verband met de ouderdom daaraan dient aan te passen. Dit geldt met name ten aanzien van de staat van installaties, de vloeren, de leidingen voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de isolatie.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 183 m²
Inhoud 650 m³
Perceel 366 m²
Kamers 7

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Soort dak
Pannen
Ligging
Beschutte ligging, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
183 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
16 m²
Externe bergruimte
2 m²
Perceel
366 m²
Inhoud
650 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet, vloerverwarming
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Alarminstallatie, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, gashaard
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha (gas gestookt combiketel uit 2023, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Laren G 1924
Oppervlakte
361 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceelnaam
Laren G 2992
Oppervlakte
5 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
48 m²
Ligging tuin
Zuidoost

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media