Jufferlaan 13 Blaricum

€ 2.195.000 k.k.

Omschrijving

Deze villa, wat een droom…. Het ultieme instant vakantiegevoel op een luxe oord, maar dan thuis! 

Deze royale rietgedekte villa overtreft werkelijk alle verwachtingen. Luxe, allure, ruimte, rust en water dankzij de unieke ligging direct aan het water. Vanuit uw eigen tuin, met eigen aanlegplaats, vaart u zo via het Gooimeer de wijde wereld in. Zwemmen, suppen, watersport; het kan hier allemaal! 

Het geheel is gebouwd in 2021 waarbij op geen enkele wijze is bezuinigd op afwerking van interieur en exterieur. Bij de bouw is er gekozen voor hoogwaardige en luxe materialen. 
Bovendien is de villa zeer duurzaam gebouwd en energiezuinig. 

Via de entreedeur betreedt u de imposante hal met vide en met garderobekast, toilet en wastafel. Glazen taatsdeuren bieden toegang tot de heerlijke woonkeuken; het ‘hart’ van het huis. Er is een groot kookeiland voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals een grote dubbele koelkast, dubbele vaatwasser, oven en combi-oven. Daarnaast is er een separaat gelegen koffiecorner met Quoocker. Alle apparatuur is van Gaggenau en Siemens. Vanuit de woonkeuken bieden openslaande glazen deuren toegang naar de tuin en het water. 
De openhaard (gashaard) vormt een mooie afscheiding tussen woonkeuken en living. De living is een heerlijke plek om te genieten en tot rust te komen bij de open haard. Ook vanuit de woonkamer bieden openslaande glazen deuren toegang tot de tuin en veranda. 
Aan de voorzijde van de villa bevinden zich een werkkamer en een speelkamer. Beide kamers zijn te betreden via taatsdeuren. 
Op de begane grond is er voorts nog een badkamer met douche en toilet en de aansluiting voor wasmachine en droger. Deze badkamer is tevens te bereiken vanuit de tuin en is ideaal om te gebruiken na het nemen van een duik in het Gooimeer. 
Voorts is er een berging met de warmtepomp en grote boiler. 

Eerste verdieping:
Grote vide, ruimtelijke overloop met separaat toilet en bergkast. 
De eerste slaapkamer is royaal en biedt een fantastisch uitzicht tot over de sluis naar het Gooimeer. Deze kamer is voorzien van een eigen walk-in closet met inbouwkasten en biedt toegang tot de badkamer. De tweede slaapkamer is thans ingericht als kleedkamer met inbouwkasten. Derde royale (ouder)slaapkamer met wastafel en doorgang naar grote luxe badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. 

Tweede verdieping:
Hier bevinden zich de vierde en vijfde slaapkamer én derde luxe badkamer. Tevens is er hier nog een praktische bergkast. 

De villa is voorzien van vloerverwarming en -koeling, een alarminstallatie, een Hue domoticasysteem, een op afstand bedienbare deurbel met camera- en intercomfunctie en tuinverlichting. Het domoticasysteem is zowel door een app als met schakelaar te bedienen.

De buitenzijde is een verlengstuk van de villa. Er zijn diverse terrassen. Onder de veranda met open haard kunt u het gehele jaar genieten van het fantastische uitzicht. Het verlaagde terras is direct gelegen aan het water met aansluitend de aanlegsteiger en zwemtrap. Natuurlijk mag een buitenkeuken niet ontbreken. 
De tuin biedt een fijne speelplek voor kinderen met onder andere een hockeyveldje (kunstgras). De tuin is bovendien fantastisch uitgelicht in de avond. 
Aan de voorzijde de fraaie voortuin met ruimte voor meerdere auto’s.

Bijzondere kenmerken:
Type: Royale vrijstaande villa met eigen zwemtrap en aanlegplaats voor zowel kleine als grote vaartuigen aan de tuin voorzien van meerpalen 
Bouwjaar: 2021
Perceel: 570 m²
Woonoppervlak: 225 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 13 m²
Inhoud: 907 m3
5 slaapkamers
3 badkamers
Eigen luchtwarmtepomp (dus geen huurcontract Eteck) + extra boiler voor dubbele opslagcapaciteit warm water
Zeer duurzaam en energiezuinig
Alarminstallatie
Camera systeem

Omgeving:
De Blaricummermeent is een jonge en populaire woonwijk temidden van natuurgebieden de Tafelberg, de Blaricummerheide, het Gooimeer en het strand, met alle stadse voorzieningen van het nabijgelegen Huizen en het oude dorp van Blaricum in de buurt. Gunstig en centraal gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen richting Almere, Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. De wijk kenmerkt zich door een bijzondere architectuur, is ruim omgezet met veel groen, fraaie waterpartijen en afwisselende bouwstijlen. Een heerlijke plek om te wonen. Op het nabijgelegen recreatiestrand kunnen kinderen volop buiten spelen, zwemmen en varen en beleeft u het permanente vakantiegevoel!

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is toegevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden. Consulteer een deskundige op dit gebied; een architect of bouwbegeleider.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Wij verwijzen uitdrukkelijk naar het meetrapport - mocht in de presentatie ergens een fout zijn ingeslopen; het meetrapport is in deze leidend.

Biedlogboek
Per 1 januari 2023 zijn makelaars verplicht biedingen via een zgn biedlogboek bij te houden. Als u interesse heeft in één van onze woningen vragen wij u dat ons kenbaar te maken, waarna wij u toegang tot het digitale dossier van de woning (Move) kunnen verlenen. U treft daar alle relevante stukken van de woning aan waardoor u zich kunt voorbereiden en uw bieding kunt indienen. Uw gegevens worden -uiteraard- vertrouwelijk behandeld. Het systeem dat wij gebruiken is volledig goedgekeurd in overeenstemming met de wet. Mocht u hiervan willen afwijken vragen wij u beleefd om uw reactie.  Wij benadrukken dat alle communicatie (reacties, biedingen etc.) voorgelegd en besproken worden met onze opdrachtgever(s). 

Brand/ Koolmonoxide melders
Koper is ermee bekend dat vanaf 1 juli 2022 het verplicht is in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in het verkochte.De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure


 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 226 m²
Inhoud 907 m³
Perceel 572 m²
Kamers 8

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 2.195.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Riet

Oppervlakten en inhoud

Wonen
226 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
13 m²
Perceel
572 m²
Inhoud
907 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
3 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet, vloerverwarming, wasmachineaansluiting, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, dakraam, domotica, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Gashaard, warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Blaricum C 5720
Oppervlakte
570 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BRC00-C-5720
Perceelnaam
Blaricum C 5722
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal
Perceel
BRC00-C-5722
Perceelnaam
Blaricum C 5723
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal
Perceel
BRC00-C-5723

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, tuin rondom, voortuin, zijtuin, zonneterras
Achtertuin
250 m²
Ligging tuin
Zuidwest

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media