Verkocht

Hoogeboomstraat 37 Eemnes

Omschrijving

ZEER ENERGIEZUINIGE (VRIJWEL ENERGIENEUTRALE) WONING MET LABEL A

Zeer fraai gelegen, over de hele breedte uitgebouwde duurzame 2 onder 1 kap met vrij uitzicht aan een kindvriendelijk plein. De sierlijke ornamenten aan de nok van de voorgevel geven de woning een unieke uitstraling. De uitbouw is voorzien van twee lichtkoepels die een heerlijk lichte ruimte geven. De woning is voorzien van duurzame energie-oplossingen, waaronder een hybride warmtepomp, optimale isolatie, ramen (HR+++ glas) en vloerverwarming in de gehele woning. Deze oplossingen resulteren in een zeer lage energierekening.

De nieuwbouwwijk ‘Zuidpolder’ is herkenbaar aan de afwisselende architectuur, die zorgt voor een gevarieerd beeld, dat past bij het dorpse karakter van Eemnes. Verder zijn er diverse speeltuintjes, voetbalveldjes en een losloopgebied voor honden. De wijk is enorm populair bij nagenoeg iedere leeftijdsgroep. Het dorp Eemnes is onderdeel van de gemeente BEL (Blaricum-Eemnes-Laren) en beschikt over vele voorzieningen. Dichtbij uitvalswegen; binnen 3 minuten zit u op de A27 en/of de A1. Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn dus perfect bereikbaar en op korte fietsafstand ligt het gezellige centrum van de dorpen Laren en Eemnes.

Indeling:
Begane grond:
Entree aan de voorzijde, uitgebreide meterkast met glasvezel, modern toilet, glazen deur naar living. Uitgebouwde woonkamer afgewerkt met pvc visgraat vloer en openslaande deuren naar de zonnige tuin. De lichtkoepels geven de woonkamer een ruimtelijk geheel. Open woonkeuken met kookeiland voorzien van Bora inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigveld, diverse inbouwapparatuur en één van de mooiste uitzichten van de Zuidpolder. In de gehele woning is gekozen voor sierlijke deuren met een sfeervolle afwerking.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, twee goede lichte slaapkamers, ruime derde ouderslaapkamer met fraai uitzicht over de achtertuin. Luxe ruim opgestelde badkamer met wastafel, ligbad, toilet en inloopdouche.

Tweede verdieping:
Royale voorzolder welke geschikt is als speelruimte, gameroom, wasruimte en volop bergruimte. Vierde grote slaapkamer. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de warmte-terug-win-installatie en wasmachine/droger.

Tuin:
Zonnige en verzorgde achtertuin van ca. 10 meter breed en ca. 10 meter diep met ruim terras en fijne loungehoek op houten vlonder waar u de hele dag heerlijk kunt genieten van de zon. Separate houten berging met elektra. Carport met opstelling voor twee auto's. De tuin is tevens bereikbaar via een achterom waar ook de carport zich bevindt en voldoende plek is voor fietsen.

Noemenswaardig:
- Zeer fijn en licht huis
- Energieneutraal; warmtepomp en warmte-terug-win installatie
- 9 zonnepanelen
- Vrij uitzicht
- Plein voor de deur
- Vloerverwarming in gehele woning, tevens ook koelfunctie
- Openbare parkeerplaats met laadpunt naast de deur
- Zeer fijne plek om met kinderen te wonen

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Zie uitgebreide informatie in de verkoopbrochure.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure

 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 135 m²
Inhoud 484 m³
Perceel 232 m²
kamers 7

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
135 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
232 m²
Inhoud
484 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, vloerverwarming, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Balansventilatie, glasvezel kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie, warmtepomp
Warm water
Doorstroomboiler

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Eemnes L 1412
Oppervlakte
232 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ENS00-L-1412

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, zijtuin
Achtertuin
100 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoost bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media