Verkocht

Goudenregenstraat 22 Bussum

Omschrijving

Aan de zeer geliefde Goudenregenstraat in de Bloemenbuurt van Bussum ligt deze geheel instapklare woning. Het huis is zowel beneden als boven aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er ontzettend goede ruimtes zijn ontstaan. In de achtertuin op het zuidwesten ervaart u een vrije uitkijk. De tuin heeft een heerlijke zonligging zodat u vanaf de middag tot laat in de avond van de zon in de achtertuin kunt genieten. In de voortuin staat een ruime, overdekte fietsenberging en een trampoline voor uren speelplezier.

Begane grond:
Entree, een vernieuwde meterkast (met drie fasen), garderobe, toilet, trapkast met opbergruimte. In de woonkamer ligt een nette pvc-vloer. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, inclusief de hal en het toilet beneden. Verder is de woonkamer voorzien van een open haard, een riante en moderne open keuken met kookeiland, veel opbergruimte en verscheidene inbouwapparatuur.

In de achtertuin bevindt zich een stenen berging, die via de achtertuin alsmede via een achterom te bereiken is. Deze is thans deels in gebruik als studeerkamer (ramen zijn v.v. isolatieglas en deels als berging.

Eerste verdieping:
Overloop, moderne badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Op deze verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vrij uitzicht over de straat, aan de achterkant van de woning bevinden zich de andere twee ruime slaapkamers. Deze kamers zijn voorzien van hoog efficiënte convector-radiatoren.

Tweede verdieping:
Op de overloop bevindt zich de wasmachine- en droger. Door de dakkapel over de gehele breedte van de woning is deze verdieping ook heerlijk ruim en licht. Op deze verdieping zijn ook de voorbereidingen getroffen voor een warmtepomp-opstelling, de huidige CV-ketel is een Intergas uit het jaar 2008. Aan de voorzijde van de tweede verdieping bevindt zich een vierde grote slaapkamer, deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel. Op de gehele tweede verdieping ligt een laminaat vloer.

Noemenswaardigheden:
- zeer energiezuinig huis;
- het hoofddak is voorzien van nieuwe dakpannen in 2023
- moderne dakisolatie
- de muren zijn geïsoleerd
- de begane grond is, ter plaatse van de uitbouw ook nog eens v.v. isolatie
- uiteraard HR++ glas
- 14 zonnepanelen
- een heerlijk instapklaar gezinshuis
- alle verdiepingen zijn voorzien van pvc vloeren
- een zeer geliefde woonomgeving

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.  

Zie uitgebreide informatie in de verkoopbrochure. 

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Deze verkoopbrochure
Lees de volledige omschrijving
Wonen 151 m²
Inhoud 502 m³
Perceel 243 m²
Kamers 5

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
151 m²
Externe bergruimte
20 m²
Perceel
243 m²
Inhoud
502 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, toilet, vloerverwarming
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2008, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Bussum D 2777
Oppervlakte
243 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BSM01-D-2777

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
72 m²
Ligging tuin
Zuidwest bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media