Boomgat 6 Naarden

Vraagprijs € 1.295.000 k.k.

Omschrijving

Op deze unieke locatie in het Naarderbos ervaart u elk seizoen het ultieme waterfront leven! Een bijzonder, -karakteristiek, vrijstaand, -ruim en licht familiehuis aan het water. Gelegen in een geliefde woonomgeving, biedt deze villa met 274 m² woonoppervlakte een royale indeling met een werkkamer op de begane grond, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een privé aanlegsteiger. 

De open woonkeuken gaat naadloos over in de sfeervolle woonkamer met open haard en zicht op de havenkom. Stap vanuit uw zonneterras direct op uw boot of sup of neem een verfrissende duik na een lange werkdag. Meerdere speeltuinen en een voetbalveld zijn op steenworp afstand. En dit op een kwartiertje rijden naar Amsterdam en 7 min. fietsen naar Naarden Vesting. Een snelbusverbinding brengt u in 25 min. naar station Amstel of A’dam Zuid. 

De begane grond:
Entree met garderobe, meterkast en gastentoilet met fontein. Spiltrap met speelse lichtinval. Een grote woonkamer met open woonkeuken en zicht op de haven. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, open haard en schuifpui naar het terras. Een zitkamer annex tv-kamer met doorgang naar studeer/werkkamer aan de voorzijde voorzien van grote diepe bergkast. De zitkamer heeft openslaande tuindeuren naar terras en voortuin op het zuiden. De bijkeuken, naast de woonkeuken, biedt toegang tot de achtertuin, huisvest de cv-ketel en opstelling wasmachine/droger en uitstortgootsteen. Via de bijkeuken is er eveneens toegang naar de ruime berging aan de voorzijde van het huis voor de fietsen en dergelijke. 

Eerste verdieping:
Overloop, met separaat toilet en fontein. Een grote slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast. Een tweede badkamer met douche en wastafel. Een tweede, lichte slaapkamer met dakraam en schuifdeurkasten, een grote badkamer met ligbad, dakraam, douche en dubbele wastafel. Vanuit de derde slaap/werkkamer geniet u van het adembenemende uitzicht over de havenkom! 

Tweede verdieping:
Is voorzien van twee slaapkamers, een praktische, ruime overloop met een bergkamer. Vanuit deze kamers is rondom zicht over de woonomgeving.

Het zonneterras heeft een 13 meter lange aanlegsteiger en berging onder het terras voor de essentiële watersport items. 

Noemenswaardigheden:
- Zonnepanelen 10 stuks
- Een groot gezinshuis, met 5 slaapkamers en 2 badkamers
- Extra werk/slaap/speelkamer op de begane grond
- Een ligplaats aan eigen aanlegsteiger
- Zwemmen? Spring direct vanaf het terras in het water
- Kindvriendelijke omgeving
- Vereniging van Eigenaren voor eigen watergebied

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door deze droomwoning aan het water!

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.
Wij adviseren uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is toegevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden. Consulteer een deskundige op dit gebied; een architect of bouwbegeleider.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Wij verwijzen uitdrukkelijk naar het meetrapport - mocht in de presentatie ergens een fout zijn ingeslopen; het meetrapport is in deze leidend.

Biedlogboek
Per 1 januari 2023 zijn makelaars verplicht biedingen via een zgn biedlogboek bij te houden. Als u interesse heeft in één van onze woningen vragen wij u dat ons kenbaar te maken, waarna wij u toegang tot het digitale dossier van de woning (Move) kunnen verlenen. U treft daar alle relevante stukken van de woning aan waardoor u zich kunt voorbereiden en uw bieding kunt indienen. Uw gegevens worden -uiteraard- vertrouwelijk behandeld. Het systeem dat wij gebruiken is volledig goedgekeurd in overeenstemming met de wet. Mocht u hiervan willen afwijken vragen wij u beleefd om uw reactie.  Wij benadrukken dat alle communicatie (reacties, biedingen etc.) voorgelegd en besproken worden met onze opdrachtgever(s). 

Brand/ Koolmonoxide melders
Koper is ermee bekend dat vanaf 1 juli 2022 het verplicht is in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in het verkochte.De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopovereenkomst komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal gebruik als gevolg van de ouderdom voor rekening en risico van koper. 

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 274 m²
Inhoud 1008 m³
Perceel 388 m²
kamers 7

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.295.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
274 m²
Overige inpandige ruimte
18 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
26 m²
Perceel
388 m²
Inhoud
1.008 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Zonnepanelen

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, open haard
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2015, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Naarden A 1816
Oppervlakte
388 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
NDN00-A-1816

Buitenruimte

Tuin
Voortuin, zijtuin, zonneterras
Zonneterras
78 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordwest bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media