Q&A met aankoopmakelaar binnendienst Marjolijn Lindner

Marjolijn is recent bij Saegaert Makelaars gestart als aankoopmakelaar binnendienst. Zij begeleidt onze opdrachtgevers bij de aankoop van een huis.
Een quick Q&A met Marjolijn over haar functie, haar interesses en haar kijk op de woningmarkt.
Lees je mee?

Q: Kun je inhoudelijk vertellen wat je functie is bij Saegaert Makelaars en waarvoor je verantwoordelijk bent?

A: Ik ben aankoopmakelaar binnendienst, dat houdt in dat ik me vanaf kantoor bezig houd met het zoeken naar woningen voor onze klanten, mijn collega gaat vervolgens met de klanten op pad voor een bezichtiging en de uiteindelijke onderhandelingen. De administratieve taken neem ik op mij.

Q: Wat maakt de makelaardij zo uitdagend en interessant voor jou?

A: Iedere dag is anders en ik vind het een uitdaging (zeker in deze markt) om een droomhuis te vinden voor onze klanten.

Q: Is er in je carrière een moment geweest dat je is bijgebleven? Een bijzondere gebeurtenis?

A: De eerste woning die is aangekocht waarin ik een bijdrage kon leveren, dat was een leuke mijlpaal en een te gekke start!

Q: Welke ontwikkelingen zie je momenteel binnen de woningmarkt?

A: Krap aanbod, prijzen gaan sky-high, moeilijke markt voor woningzoekenden.

Q: Hoe denk je dat de woningmarkt zich zal gaan ontwikkelen?

A: Wij doen als kantoor enorm ons best om de oudere generatie, die een (te groot) familiehuis bewonen te laten verhuizen naar een nieuwe, geschikte plek. Op deze manier komt er weer plek vrij voor de volgende generatie.

Q: Heb je je eigen droomhuis gevonden? En zo ja, waar voldoet het aan of zo nee waar moet het aan voldoen?

A: Absoluut, wij wonen heerlijk, maar wij staan ook (weer) open voor een nieuw project: kopen, verbouwen en lekker wonen!

Q: Wat doe je het liefst in je weekenden, of hoe besteed je het liefst je vrije tijd?

A: Wij hebben een dochtertje van 1.5 jaar, dus vaak fietsen we op zaterdagochtend naar de markt in Naarden-Vesting, koffietje halen, boodschappen doen op de markt, in de middag een wandeling op de hei. Zodra het allemaal weer mag; komen daar natuurlijk weer terrasjes bij en lekker eten met vrienden, bbq aan en genieten van lange zomeravonden.

Deel dit bericht