Verkocht

Gooise Marke Blaricum

Omschrijving

INTENS - RIJK - SMAAKVOL

Dat is wonen in een karakteristieke woning in Gooise-Marke, in de bocht van de Meentstroom, langs het oeverpark en op wandelafstand van het Gooimeer. De bewoners van Gooise-Marke zetten een échte stap, met “wonen” en vooral met “leven”. Hoe anders zien de dagen eruit als Gooise-Marke uw nieuwe thuishaven is?

UNIEK NIEUW STUKJE GOOI
De opzet en architectuur van De Blaricummermeent zijn geïnspireerd op het oude Blaricumse Brinkdorp. Deelplan Gooise-Marke kent een geheel eigentijdse vertaling van deze karakteristieke Gooise woonsfeer met een rijke variatie aan woningtypes - vrijstaand, twee-onder-één-kap en eengezinswoningen - variërend van € 432.500 tot € 890.000 v.o.n. Woningen losjes op ruime kavels, kleinschalige woonstraatjes en een parkachtige sfeer zijn in De Blaricummermeent terug te zien. Historie, groen en rust worden in Gooise-Marke op unieke wijze gecombineerd.

WONEN BIJ HET WATER EN HET GROEN
Naast de vele groene hagen, parkjes en de bomen in de voortuin meandert door De Blaricummermeent de rivier de Meentstroom. Door de nieuwe Blaricumse sluis, achter de dam, vaar je zo het Gooimeer op. Om vervolgens een gezellig vaartochtje naar Amsterdam, Muiden, Spakenburg of Harderwijk te maken. Langs de oevers van de Meentstroom is een kleurrijk park aangelegd met gras, bloemenvelden en een speelgelegenheid.

Saegaert Makelaars verzorgde de verkoop van de 29 woningen van dit project. Oplevering was in 2021.
 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 148 m² - 204 m²
Perceel 140 m² - 719 m²

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
148 - 204 m²
Perceel
140 - 719 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Woningtypen