Verkocht

De Houtzagerij Laren

Omschrijving

Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren zijn hier in een kleinschalig en hoogwaardig plan 14 rug-aan-rug woningen gerealiseerd van circa € 250.000,-. Dit plan kenmerkt zich door variatie en kwaliteit. 

Op dit historische terrein, waar in 1874 Van Dijk Houthandel en Zagerij werd opgericht, is het fijn leven: zo dicht bij het Larense dorpshart, met haar vele winkels, horeca en andere gezellige dorpsactiviteiten en toch in een groene en rustige omgeving, kan met recht uniek genoemd worden. 

De woningen van De Houtzagerij voegen zich op natuurlijke wijze in de bestaande dorpskern van Laren. Ze oriënteren zich op een nieuw, meanderend straatje dat tussen de Sint Janstraat en de Zijtak loopt. Hierdoor kijken de woningen uit op al het groen in de omgeving. De historische kraanbaan maakt deel uit van het openbaar gebied en neemt een prominente plaats in.

Saegaert Makelaars was betrokken bij de verkoop van de grond, trad op als adviseur voor bouwbedrijf MBB bij de ontwikkeling van het project en verzorgde de verkoop van de woningen. Oplevering was in 2020.
 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 79 m² - 90 m²

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Wonen
79 - 90 m²
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen