Pearl 90635895d6f9b659334ada8da0621458d50f2a

Exclusieve woningen in Laren – Start verkoop: 1 juni 2024

Lindenhof in Laren staat voor het heerlijke buitenleven. Hier woon je in een groen hofje omgeven door fraaie bomen, waar kinderen kunnen spelen en je kunt genieten van de natuurrijke rust. In Lindenhof komen vier twee-onder-een-kapwoningen met een typische mansarde kap. Niet trendy, maar robuust, stoer en tijdloos.

Twee van de vier woningen zijn van het type Pearl (bnrs. 11 en 12). Ze staan in de lengte op de kavels met zicht op het achtergelegen bos. In het oog springt de pannen mansarde kap. Het geeft de woningen een luxe Gooise uitstraling. De woningen zijn maar liefst 6,5 meter breed, waardoor ze veel mogelijkheden bieden. Kavelgrootte circa 368 m² (kavel 12) en 421 m² (kavel 11) Woning gebruiksoppervlakte circa 191 m².

Voor alle woningen geldt:
– Type 2 onder 1 kap woning
– 4 slaapkamers
– 2 badkamers
– 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
– Energielabel A+++

Aan de rand van Laren verrijst Lindenhof; een unieke locatie met bijzondere woningen. Hier komen vier wonderschone twee-onder-een-kapwoningen waarin luxe, elegantie, ruimte en een vleugje speelsheid samenkomen. Dé perfecte ingrediënten voor wie houdt van comfortabel wonen en voor wie gevoel heeft voor stijl. Het huis, de tuin, de omgeving… Lindenhof is een paradijselijke plek om te wonen.

Welkom in Laren
Lommerrijke lanen met rietgedekte boerderijtjes, grazende schaapskuddes op de uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen voor urenlang fiets- en wandelplezier. Laren heeft ruim 11.000 inwoners en is één van de meest betoverende brinkdorpen in Het Gooi.
Met toonaangevende restaurants en heerlijke terrasjes is Laren bovendien een hotspot voor fijnproevers. Als levensgenieter zult u zich hier gelijk thuis voelen.

Hebben de vier twee-onder-een-kapwoningen Lindenhof in Laren uw nieuwsgierigheid gewekt? Meld u dan nu aan als belangstellende door uw gegevens achter te laten op de projectwebsite: Lindenhoflaren.nl

Op 1 juni starten we met de verkoop van deze fraaie woningen. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur op de bouwlocatie. De bouwlocatie is te bereiken via de bouwweg tegenover de hockeyvelden.

Deel dit bericht