Diamond 906358ab4a3203f318493a8f0e8711da29cc60

Exclusieve woningen in Laren – Start verkoop: 1 juni 2024

Lindenhof in Laren staat voor het heerlijke buitenleven. Hier woon je in een groen hofje omgeven door fraaie bomen, waar kinderen kunnen spelen en je kunt genieten van de natuurrijke rust. In Lindenhof komen vier twee-onder-een-kapwoningen met een typische mansarde kap. Niet trendy, maar robuust, stoer en tijdloos.

Metselwerk in natuurlijke aardetinten, verfijnd siermetselwerk en subtiele accentkleuren geven deze woningen van het type Diamond (bnrs. 13 en 14) een exclusieve stijl. De woningen onderscheiden zich door de detailleringen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Kavelgrootte circa 335 m² (kavel 13) en 408 m² (kavel 14) Woning gebruiksoppervlakte circa 193 m².

Voor alle woningen geldt:
– Type 2 onder 1 kap woning
– 4 slaapkamers
– 2 badkamers
– 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
– Energielabel A+++

Aan de rand van Laren verrijst Lindenhof; een unieke locatie met bijzondere woningen. Hier komen vier wonderschone twee-onder-een-kapwoningen waarin luxe, elegantie, ruimte en een vleugje speelsheid samenkomen. Dé perfecte ingrediënten voor wie houdt van comfortabel wonen en voor wie gevoel heeft voor stijl. Het huis, de tuin, de omgeving… Lindenhof is een paradijselijke plek om te wonen.

Welkom in Laren
Lommerrijke lanen met rietgedekte boerderijtjes, grazende schaapskuddes op de uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen voor urenlang fiets- en wandelplezier. Laren heeft ruim 11.000 inwoners en is één van de meest betoverende brinkdorpen in Het Gooi.
Met toonaangevende restaurants en heerlijke terrasjes is Laren bovendien een hotspot voor fijnproevers. Als levensgenieter zult u zich hier gelijk thuis voelen.

Hebben de vier twee-onder-een-kapwoningen Lindenhof in Laren uw nieuwsgierigheid gewekt? Meld u dan nu aan als belangstellende door uw gegevens achter te laten op de projectwebsite: Lindenhoflaren.nl

Op 1 juni starten we met de verkoop van deze fraaie woningen. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur op de bouwlocatie. De bouwlocatie is te bereiken via de bouwweg tegenover de hockeyvelden.

Deel dit bericht