Derkinderenlaan 17 Laren

Vraagprijs € 2.150.000 k.k.

Omschrijving

Uniek wonen in een architectonisch pareltje met ultiem comfort en luxe. Deze moderne, vrijstaande villa is meer dan een huis, het is een levensstijl. Gelegen op een riante kavel in een prachtige, lommerrijke laan, biedt deze royale villa alles wat u wenst en meer. Door de aanwezigheid van 76 zonnepanelen is deze villa bijna energie-neutraal te noemen.

Via de Derkinderenlaan rijdt u via de ruime oprit met elektrische poort voor extra privacy en veiligheid het prachtig gelegen perceel op, voorzien van een carport met ruime garage en berging voor al uw spullen.

Deze villa beschikt onder andere over zes slaapkamers (begane grond slapen is mogelijk), een groot souterrain en een ruime garage. 

De afgelopen jaren is de villa met oog voor detail gerenoveerd, waardoor de ruimte optimaal is benut.

Begane grond: centrale hal met garderobe, gastentoilet en toegang tot de kelder. Bijkeuken en tweede, afgesloten hal naar verdieping en gastentoilet.
Aan de voorzijde een heerlijke extra kamer van ca 40 m², perfect te gebruiken als speelruimte voor de kinderen, een kantoor aan huis of een heerlijke tv-kamer.
Ook op deze verdieping vindt u een heerlijk lichte leefruimte met een moderne, luxe woonkeuken die naadloos overgaat in de eetkamer. Geheel voorzien van vloerverwarming, met een open haard voor de koude maanden. Openslaande deuren naar de zonnige terrassen, perfect voor lange zomeravonden.

De gezellige zitkamer heeft een open haard met een prachtige lichtinval door de vele ramen met uitzicht op de groene, goed onderhouden tuin. Via een kleine trap komt u op de verrassende vide boven de woonkamer terecht, ideaal te gebruiken als thuiskantoor of studeerplek.

Gaan we van de begane grond een trap naar beneden, dan komen we in de riante kelder (ca. 80 m2) terecht, een multifunctionele ruimte, denk aan: 

- een mooie wijnkelder voor uw favoriete wijnen.
- diverse doeleinden, denk aan pingpong, biljart, fitness, wellness of thuisbioscoop.

Momenteel is er in de ruimte onder andere:
- een technische ruimte met moderne hybride lucht-warmtepomp (Bosch 2024 en cv-ketel Nefit 2021).
- een praktische opstelruimte voor wasmachine en droger.

Gaan we weer naar boven richting de eerste verdieping, zien we dat er geslapen kan worden in luxe en comfort: er zijn vier grote slaapkamers op de eerste verdieping te vinden, waaronder een ouderslaapkamer met een eigen badkamer, walk-in closet en balkon. Via de zitkamer op de begane grond komt u terecht in de vide, nu in gebruik als werkkamer. Op de tweede verdieping vindt u nog een ruime slaapkamer met overloop en 2 bergingen.

Kortom, in deze villa is het genieten van ruim wonen, met rust en natuur om je heen. De villa ligt in een chique, rustige, lommerrijke villawijk, grenzend aan natuurgebied De Westerheide. De villa is omgeven door een fraai aangelegde zonnige tuin (zuidwesten) met optimale privacy op een perfect bemeten perceel van ongeveer 1000 m2. U bent hier omringd door rust en groen, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. 

Deze unieke villa is meer dan een woning, het is een thuis waar u elke dag opnieuw van zult genieten.

Maak uw droom waar en neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging!

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is toegevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden. Consulteer een deskundige op dit gebied; een architect of bouwbegeleider.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Wij verwijzen uitdrukkelijk naar het meetrapport - mocht in de presentatie ergens een fout zijn ingeslopen; het meetrapport is in deze leidend.

Biedlogboek
Per 1 januari 2023 zijn makelaars verplicht biedingen via een zgn biedlogboek bij te houden. Als u interesse heeft in één van onze woningen vragen wij u dat ons kenbaar te maken, waarna wij u toegang tot het digitale dossier van de woning (Move) kunnen verlenen. U treft daar alle relevante stukken van de woning aan waardoor u zich kunt voorbereiden en uw bieding kunt indienen. Uw gegevens worden -uiteraard- vertrouwelijk behandeld. Het systeem dat wij gebruiken is volledig goedgekeurd in overeenstemming met de wet. Mocht u hiervan willen afwijken vragen wij u beleefd om uw reactie.  Wij benadrukken dat alle communicatie (reacties, biedingen etc.) voorgelegd en besproken worden met onze opdrachtgever(s). 

Brand/ Koolmonoxide melders
Koper is ermee bekend dat vanaf 1 juli 2022 het verplicht is in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in het verkochte.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 30.jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopovereenkomst komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal gebruik als gevolg van de ouderdom voor rekening en risico van koper. 

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren sinds 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure


 
Lees de volledige omschrijving
Wonen 400 m²
Inhoud 1.315 m³
Perceel 1.003 m²
Kamers 9

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 2.150.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
400 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
10 m²
Externe bergruimte
40 m²
Perceel
1.003 m²
Inhoud
1.315 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (6 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, toilet, wastafelmeubel, whirlpool
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Alarminstallatie, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, hr glas, muurisolatie
Verwarming
Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warm water
Cv ketel, doorstroomboiler
Cv-ketel
Nefit '21 en Bosch '24 (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Laren C 1295
Oppervlakte
1003 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, tuin rondom, voortuin, zijtuin, zonneterras
Achtertuin
432 m²
Ligging tuin
Zuidwest

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd hout

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media