Crailoseweg 35 Huizen

Vraagprijs € 1.295.000 k.k.

Omschrijving

Deze heerlijke royale (289 m²) en lichte, vrijstaande villa is gelegen aan een rustige parallelweg, in een zeer geliefde omgeving en op directe loop-/fietsafstand van het gezellige dorpscentrum Huizen. In directe nabijheid van uitvalswegen, maar ook sportfaciliteiten (o.a. tennis), scholen, uitgestrekte natuurgebieden om heerlijk vele uren te wandelen en te ontspannen. Zwemmen kan in het nabij gelegen openluchtzwembad Sijsjesberg.

De indeling van dit huis met ruime oprit is al volgt;

Entree met doorgang naar inpandige garage met uitstortgootsteen. Ruime ontvangsthal met gastentoilet, garderobe en uitgebreide meterkast. De zongerichte living heeft aan de voorzijde de open woonkeuken, een ruim middengebied met sfeervolle, halfronde erker geschikt voor een hele grote familietafel, het hart van het huis waar vele uurtjes samen doorgebracht kunnen worden met de kinderen, familie en vrienden. Het zitgedeelte is aan de achterzijde met een knusse houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. De tuin ligt heerlijk op de zon met de hoofdgevel op het zuiden. Hierdoor bent u verzekerd van heerlijk zonlicht overdag in huis.

De eerste verdieping biedt ruimte voor drie slaapkamers, met vaste kasten, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer heeft. Hier is een dubbel wastafel, een ligbad, douche en toilet aanwezig. Op de ruime overloop is een tweede badkamer met toilet, wasmachineaansluitingen, wastafel en douche.

De tweede verdieping heeft twee slaapkamers, volop bergruimte en de opstelling voor de cv-ketel. (Remeha 2020)

Het souterrain van ca. 95 m² strekt zich uit onder nagenoeg het gehele huis en heeft twee grote kamers en een bergkamer cq wijnopslag. 

De vriendelijke, onderhoudsvriendelijke tuin ligt heerlijk op de zon. 

Noemenswaardigheden;
- heerlijk licht en goed geïsoleerd
- energiezuinig A label met 15 zonnepanelen
- heel ruim 289 m² woonoppervlak
- groot souterrain 95 m²
- nabij uitvalswegen en natuurgebieden

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning. Wij adviseren uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

Ouderdom 
Houdt u rekening met eigenschappen die horen bij het (originele) bouwjaar. Zie hiervoor artikel 6.1 van de NVM koopakte. 
                                            
Notariskosten
Sommige notarissen berekenen hogere kosten dan gebruikelijk door aan de verkopers terwijl de koper de notaris kiest. Ter bescherming van de verkoper nemen wij een clausule op in de koopakte.

Graag verwijzen wij naar de artikelen achter in onze brochure.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven van de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan
de koper geleverd worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is toegevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden. Consulteer een deskundige op dit gebied; een architect of bouwbegeleider.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

Toelichtingsclausule NEN2580
Al onze objecten worden ingemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Wij verwijzen uitdrukkelijk naar het meetrapport - mocht in de presentatie ergens een fout zijn ingeslopen; het meetrapport is in deze leidend.

Biedlogboek
Per 1 januari 2023 zijn makelaars verplicht biedingen via een zgn biedlogboek bij te houden. Als u interesse heeft in één van onze woningen vragen wij u dat ons kenbaar te maken, waarna wij u toegang tot het digitale dossier van de woning (Move) kunnen verlenen. U treft daar alle relevante stukken van de woning aan waardoor u zich kunt voorbereiden en uw bieding kunt indienen. Uw gegevens worden -uiteraard- vertrouwelijk behandeld. Het systeem dat wij gebruiken is volledig goedgekeurd in overeenstemming met de wet. Mocht u hiervan willen afwijken vragen wij u beleefd om uw reactie.  Wij benadrukken dat alle communicatie (reacties, biedingen etc.) voorgelegd en besproken worden met onze opdrachtgever(s). 

Brand/ Koolmonoxide melders
Koper is ermee bekend dat vanaf 1 juli 2022 het verplicht is in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in het verkochte.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak ouder is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Houdt u rekening met eigenschappen die horen bij het (originele) bouwjaar. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopovereenkomst komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal gebruik als gevolg van de ouderdom voor rekening en risico van koper. 

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure

Lees de volledige omschrijving
Wonen 289 m²
Inhoud 998 m³
Perceel 456 m²
kamers 9

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.295.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan drukke weg, aan rustige weg

Oppervlakten en inhoud

Wonen
289 m²
Overige inpandige ruimte
21 m²
Perceel
456 m²
Inhoud
998 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (7 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet, wasmachineaansluiting, wastafel
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, rookkanaal, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, hr glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, houtkachel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha (gas gestookt combiketel uit 2020, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Huizen B 8162
Oppervlakte
383 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HZN00-B-8162
Perceelnaam
Huizen B 8222
Oppervlakte
73 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HZN00-B-8222

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, tuin rondom, voortuin, zijtuin, zonneterras
Zijtuin
96 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media