Makelaar Kathelijne Vos komt ons team versterken

Na vele jaren fijn samenwerken als collegamakelaars in het Gooi is Kathelijne Vos nu officieel lid van het team van Bob Saegaert. Kathelijne woont in Blaricum en is na een carrièrestart als makelaar in Amsterdam inmiddels ruim 16 jaar actief in onze regio. Voor velen is Kathelijne een bekend gezicht en voor haar is geen huis of straat in het Gooi onbekend!

“Met Kathelijne krijgt ons team uitbreiding van een zeer deskundige, pro-actieve makelaar die weet waar zij het over heeft en ook nog eens heel plezierig is in het contact.
Met haar expertise en uitgebreid netwerk is Kathelijne een zeer waardevolle collega bij ons kantoor. Samenwerken in ons vak houd je scherp in kansen, mogelijkheden en waarde van woningen! Op deze manier kunnen wij samen met makelaars Saskia Teeuwen en Danielle Koch onze klanten nog meer bieden in de verkoop, aankoop of verhuur van hun woning.”

“Saegaert Makelaars is voor mij een logische volgende stap in mijn makelaarscarrière. De deskundigheid en gedrevenheid van Bob en zijn team past bij mijn manier van werken en bij hun enthousiasme en persoonlijke klantcontact voel ik me direct thuis. Zo versterken wij elkaar in onze ervaring, marktkennis en ons netwerk wat een belangrijke meerwaarde heeft voor onze aankoop- en verkoopklanten. En daar doen wij het voor!” 

Deel dit bericht