Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Juliana Van Stolberglaan 15 in Naarden 1412 BD

Juliana van Stolberglaan 15

1412 BD Naarden
Koopsom € 799.000,- k.k.

Omschrijving

In het geliefde Oranje Nassaupark aan kindvriendelijke en fraaie laan gelegen royale, karakteristieke 30-er jaren 2 onder 1 kap woning met veel ruimte rondom het huis en tevens garage. Dit huis is gelegen in de buurt van scholen en winkels en dichtbij uitvalswegen. Het station Naarden-Bussum is op loopafstand in 8 minuten te bereiken. Door de ligging en maatvoering een zeer gewild familiehuis....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

In het geliefde Oranje Nassaupark aan kindvriendelijke en fraaie laan gelegen royale, karakteristieke 30-er jaren 2 onder 1 kap woning met veel ruimte rondom het huis en tevens garage. Dit huis is gelegen in de buurt van scholen en winkels en dichtbij uitvalswegen. Het station Naarden-Bussum is op loopafstand in 8 minuten te bereiken. Door de ligging en maatvoering een zeer gewild familiehuis.

Indeling:
- Entree met origineel tegelwerk
- Toilet met fontein
- Kelderkast met berging en meterkast 
- Dichte keuken met diverse inbouwapparatuur, eettafel, vaste kasten en deur naar de achtertuin.
- L-vormige kamer-en-suite (originele suite deuren) met gas open haard, vaste kasten, houten vloer en openslaande deuren naar de achtertuin.

1e verdieping 

- Lichte overloop 
- 1e slaapkamer met vaste kasten
- 2e slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten
- 3e slaapkamer, nu in gebruik als kleedkamer, met balkon 
- Lichte badkamer met toilet, ligbad, douche en wastafel

2e verdieping

- 4e slaapkamer met dakkapel, velux dakraam en veel berging
- 5e slaapkamer met dakkapel, knieschotten en opstelling CV-ketel (ATAG)
- badkamer met douche, wastafel, velux dakraam en opstelling wasmachine

Vliering toegankelijk via overloop met vlizotrap 

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 150 m2
Inhoud: 544 m3
Perceeloppervlakte: 305 m2
Ruime garage met elektra 
Ligging in kindvriendelijke buurt en op loopafstand van scholen
Ideaal gezinshuis
Gedeeltelijk dubbel glas
Electrische laadpaal 
Binnen en buiten goed onderhouden

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en schakel een NVM aankoopmakelaar in.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet / koper bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:


Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)
Verbod op asbestdaken
Vanaf eind 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen eind 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Kiwa certificaat
Deze verkoopbrochure 
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 799.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwperiode 1931-1944 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 305 m² Gebouwgebonden buitenruimte 4 m² Overige inpandige ruimte 4 m² Externe bergruimte 16 m² Inhoud 544 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel ATAG (Gasketel uit 2011) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 70 m² (10.43 m bij 6.67 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Totaal aantal 1 Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Naarden Sectie D Perceelnummer 4884 Oppervlakte 305 m²
Route van naar Juliana van Stolberglaan 15, 1412 BD Naarden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.