Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Juliana Van Stolberglaan 47 in Naarden 1412 BE

Juliana van Stolberglaan 47

1412 BE Naarden
€ 915.000,- k.k.

Omschrijving

In het geliefde Oranje Nassaupark aan kindvriendelijke en lommerrijke laan gelegen royale, karakteristieke 30-er jaren hoekwoning (1939) met veel ruimte rondom het huis en tevens garage. Dit ideale gezinshuis is gelegen op loopafstand van de winkels, scholen en NS station Naarden-Bussum. Het betreft hier een huis dat door de huidige bewoners met smaak volledig verbouwd is. Door de ligging en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 160 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

In het geliefde Oranje Nassaupark aan kindvriendelijke en lommerrijke laan gelegen royale, karakteristieke 30-er jaren hoekwoning (1939) met veel ruimte rondom het huis en tevens garage. Dit ideale gezinshuis is gelegen op loopafstand van de winkels, scholen en NS station Naarden-Bussum. Het betreft hier een huis dat door de huidige bewoners met smaak volledig verbouwd is. Door de ligging en maatvoering een zeer gewild familiehuis.

Indeling:
- Ruim entree
- Uitgebouwde (1978) vestibule met toilet en Belgisch hardstenen vloer.
- Modern alarmsysteem.
- Ruime hal met meter- en vergrote kelderkast.
- Moderne, lichte open keuken met diverse inbouwapparatuur, vloerverwarming en Belgisch hardstenen vloer.
- L-vormige kamer-en-suite (originele suite deuren) met open haard, vaste kasten, massieve visgraat parketvloer en openslaande deuren naar de achtertuin.

1e verdieping 
Gehele verdieping is voorzien van een sfeervolle houten vloer.
- Lichte overloop 
- 1e slaapkamer met vaste kasten en balkon
- 2e slaapkamer met vaste kast en openslaande deur naar balkon
- 3e slaapkamer
- Moderne badkamer met toilet, jacuzzi ligbad, (regen) douche, vloerverwarming, wastafel en TV/stereo

2e verdieping
- Vaste trap naar tweede verdieping die direct uitkomt in 4e slaapkamer met velux dakramen, deze is momenteel in gebruik als studeerkamer.
- 5e slaapkamer met dakkapel. (enkel glas)
Mogelijkheid voor een badkamer (aan- en afvoer reeds aangelegd)
Bergruimte, separate wasruimte en knieschotten.

Vliering alwaar opstelling CV ketel met Nest aansluiting.

Tuin is in 2011 geheel nieuw aangelegd inclusief straatwerk en terras

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 160 m2
Inhoud: 576 m3
Perceeloppervlakte: 368 m2
Ruime garage met elektrische aansluitingen en eigen oprit
Ligging in kindvriendelijke buurt en op loopafstand van scholen
Ideaal gezinshuis
Overal dubbel glas behalve dakkapel op zolder
Binnen en buiten zeer goed onderhouden

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en schakel een NVM aankoopmakelaar in.

Zie verkoopbrochure voor uitgebreide informatie.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)
Verbod op asbestdaken
Vanaf eind 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen eind 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Verbod op asbestdaken [pdf]
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Verkocht Prijs € 915.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwperiode 1931-1944 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 368 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Overige inpandige ruimte 4 m² Externe bergruimte 16 m² Inhoud 576 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Naarden Sectie D Perceelnummer 4881 Oppervlakte 368 m²
Route van naar Juliana van Stolberglaan 47, 1412 BE Naarden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.