Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Pastoor Hendrikspark 51 C in Laren 1251 MC

Pastoor Hendrikspark 51 c

1251 MC Laren
€ 1.095.000,- k.k.

Omschrijving

Luxe nieuw gebouwd 4 kamer appartement op 1e etage. Groot overdekt balkon op West, met schuifpui vanuit woonkeuken bereikbaar. Direct bij het centrum en toch heerlijk rustig gelegen. De weekmarkt ligt op nog geen 250 meter lopen en ook alle winkels en horeca zijn binnen handbereik. In het souterrain beschikt het appartement over een parkeerplaats en een ruime berging. Er zijn 2 gebouwen, 6...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 130 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Luxe nieuw gebouwd 4 kamer appartement op 1e etage. Groot overdekt balkon op West, met schuifpui vanuit woonkeuken bereikbaar. Direct bij het centrum en toch heerlijk rustig gelegen. De weekmarkt ligt op nog geen 250 meter lopen en ook alle winkels en horeca zijn binnen handbereik. In het souterrain beschikt het appartement over een parkeerplaats en een ruime berging. Er zijn 2 gebouwen, 6 appartementen per gebouw. Dit appartement heeft een parkeergelegenheid voor 1 auto en een grote berging in het gezamenlijke souterrain.

Hele appartement is voorzien van een mooie eikenhouten parketvloer(Hongaarse punt), met vloerverwarming. Het is geheel voorzien van inbouw verlichting, bijna alles dimbaar. Luxe sanitair. Beide badkamers zijn voorzien van een handdoek radiator. De hoofd slaapkamer is voorzien van elektrische verduisterende screens met afstand bediening. Ook de woonkamer heeft elektrische screens, eveneens met afstand bediening.

Indeling : Centrale hal met prachtig trappenhuis en lift. Op elke etage bevinden zich 2 appartementen.
Entree, royale gang welke toegang geeft aan mooie lichte living met vrij uitzicht. De living loopt over in de luxe woonkeuken met werkeiland met servieskasten aan de eetkamer zijde en lades aan de keukenzijde. Koelkast, vrieskast, combi oven, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigunit(downdraft), 1,5 spoelbak met Quooker, alsmede een vaatwasmachine. Er is veel bergruimte in de keuken, voornamelijk lades.
Verder is er een gastentoilet met fontein, een ruime badkamer ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met kastje en grote spiegel. Meterkast, garderobekast, grote bijkeuken met wasmachine aansluiting, mogelijkheid voor uitstort gootsteen. Achter de bijkeuken is de technische ruimte met cv, boiler en afzuig unit. Voorts is er een logeer- of werkkamer en een ruime hoofdslaapkamer annex kleed- of werkkamer en een eigen douche met wastafel.

Zeer smaakvol instap klaar geheel.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbrugging)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onder bewind stelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Nietzelfbewoningsbepaling

Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.


Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Verkocht Prijs € 1.095.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 130 m² Gebouwgebonden buitenruimte 16 m² Externe bergruimte 16 m² Inhoud 412 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Parkeer capaciteit 1 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Schuifpui, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie G Perceelnummer 4915 Index A4
Route van naar Pastoor Hendrikspark 51 c, 1251 MC Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring