Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Smeekweg 23 in Laren 1251 VH

Smeekweg 23

1251 VH Laren
Vraagprijs € 499.500,- k.k.

Omschrijving

Gelegen in bruisend Laren met een grote tuin, helft van een dubbel uit 1932. Speels en eigentijds uitgebouwde woning met een grote en door de diepte vooral zonnige tuin.

Deze linker helft van een twee onder een kap woning op een zeer geliefd stukje in Laren is zeker het bezichtigen waard!

Indeling:
Begane grond:
* Entree/hal, toilet en kelderkast;
*...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 100 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Gelegen in bruisend Laren met een grote tuin, helft van een dubbel uit 1932. Speels en eigentijds uitgebouwde woning met een grote en door de diepte vooral zonnige tuin.

Deze linker helft van een twee onder een kap woning op een zeer geliefd stukje in Laren is zeker het bezichtigen waard!

Indeling:
Begane grond:
* Entree/hal, toilet en kelderkast;
* Woonkamer met erker en fraaie schouw/open haard;
* Een moderne keuken v.v. diverse inbouwapparatuur;
* In uitbouw een riante lichte eetkamer met uitzicht op de tuin.

1e verdieping:
* Overloop;
* Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet;
* Royale voor-slaapkamer;
* Speelse achterslaapkamer (voorheen 2 kamers) met bergruimte
* en vaste trap naar de zolderverdieping.

Zolderverdieping:
* Grote (slaapkamer) met cv ruimte, wasmachine en droger-aansluiting en bergruimte.

Berging:
Ruime berging in de tuin voorzien van elektra, verwarming en (2e)wasmachine en droger aansluiting.

Tuin:
De woning heeft tuin rondom de woning. De zij-tuin heeft een net oprij-pad met parkeergelegenheid en voorzien van een elektrisch stalen hek naar de achtertuin.

Bijzonderheden:
* Gehele woning gemoderniseerd en uitgebouwd (2005).
* Door de combinatie van stijl, authentieke kenmerken en moderne aspecten (onder architectuur) is dit een heel bijzonder woonhuis te noemen.
* Gelegen op fietsafstand van het centrum van Laren, nabij het bos, de heide en sportgelegenheden.

Het is beslist de moeite waard om deze woning van binnen te komen bekijken.

Oplevering in overleg.


Uitgebreide verkoopinformatie.

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart die in deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn.
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte.
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien.
Verbod op asbestdaken
Vanaf 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat er een schrijven is van de gemeente Laren waarin vermeld staat dat in de komende jaren (2017-2019) het hemelwater op eigen terrein dient te worden opgevangen en verplicht afgekoppeld te worden van de riolering voor kosten van de (toekomstige) perceeleigenaar. U kunt bij ons nadere informatie hieromtrent opvragen en deze vinden op de website van de gemeente Laren.


Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Hemelwaterafvoer [pdf]
Verbod op asbestdaken [pdf]
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 499.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwperiode 1931-1944 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 270 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 316 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2011, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 90 m² (12.0 m bij 7.5 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Kwaliteit tuin verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Toelichting onderhoud binnen Recent geschilderd Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Rookkanaal, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie G Perceelnummer 833 Oppervlakte 270 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Smeekweg 23, 1251 VH Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.