Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Korenschoof 2 in Laren 1251 SK

Korenschoof 2

1251 SK Laren
Vraagprijs € 695.000,- k.k.

Omschrijving

Modern vrijstaand woonhuis met achtertuin op het zuiden, eigen oprit en grote inpandige garage met voldoende ruimte voor een auto. Gelegen aan een rustige straat, maar toch ook dicht bij het gezellige centrum van Laren (10 minuten lopen of 2 minuten fietsen).

Indeling:

Begane grond: Overdekt entree, grote hal met vide, garderobe, toilet met fontein, trapopgang. Ruime en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1989 Woonoppervlakte 146 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Modern vrijstaand woonhuis met achtertuin op het zuiden, eigen oprit en grote inpandige garage met voldoende ruimte voor een auto. Gelegen aan een rustige straat, maar toch ook dicht bij het gezellige centrum van Laren (10 minuten lopen of 2 minuten fietsen).

Indeling:

Begane grond: Overdekt entree, grote hal met vide, garderobe, toilet met fontein, trapopgang. Ruime en zeer lichte woonkamer met eethoek, open haard en openslaande deuren naar de vrije en zonnige tuin (zuid). Eenvoudige keuken met ruime eethoek, doorgang naar de bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger en een deur naar de zijtuin. Via de bijkeuken is de grote inpandige garage te bereiken.

1e verdieping: Overloop, masterbedroom met uitzicht op de achtertuin en een eigen badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel. Twee ruime slaapkamers waarvan één met vaste kast. Tweede badkamer voorzien van douche en wastafel.

Zolder: Via een vlizotrap is de zolder te bereiken welke nu in gebruik is als berging. Als hier een vaste trap wordt gerealiseerd, is er de mogelijkheid om hier een vierde slaapkamer te maken.

Een fijn, ruim en licht huis op een gewilde rustige locatie, dat het zeker waard is om aan te passen aan de woonwensen van 2018!

Oplevering in overleg en voorbehoud gunning.

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bij staan en neem uw NVM aankoopmakelaar mee.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart die in deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn.
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte.
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien.

Ouderdomsbepaling
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 25 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwere objecten. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat er een schrijven is van de gemeente Laren waarin vermeld staat dat in de komende jaren (2017-2019) het hemelwater op eigen terrein dient te worden opgevangen en verplicht afgekoppeld te worden van de riolering voor kosten van de (toekomstige) perceeleigenaar. U kunt bij ons nadere informatie hieromtrent opvragen en deze vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
- Lijst van zaken
- Vragenlijst
- Eigendomsbewijs
- Kadastraal uittreksel
- Kadastrale kaart
- NEN meetrapport en tekeningen
- (voorlopig) energielabel
- Hemelwaterafvoer [pdf]
- Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 695.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning villa Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1989 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 146 m² Perceeloppervlakte 450 m² Overige inpandige ruimte 44 m² Externe bergruimte 2 m² Inhoud 670 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit (Gas Combiketel uit 2002, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 210 m² (14.0 m bij 15.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 2 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Totaal aantal 1 Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente LAREN Sectie G Perceelnummer 3900 Oppervlakte 450 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Korenschoof 2, 1251 SK Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.