Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Naarderstraat 7 A in Laren 1251 AW

Naarderstraat 7 A

1251 AW Laren
€ 695.000,- k.k.

Omschrijving

Naarderstraat 7A te Laren

Op een uniek plekje, midden in het hart van Laren, waar zelden een woning vrij komt, bieden wij aan een sfeervolle, in 2019 geheel gerenoveerde, tussenwoning met besloten zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, met vrij uitzicht op de Johanneskerk. De voorzijde biedt parkeergelegenheid voor 1 a 2 autos, op loopafstand van winkels, diverse restaurants,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1964 Woonoppervlakte 97 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Naarderstraat 7A te Laren

Op een uniek plekje, midden in het hart van Laren, waar zelden een woning vrij komt, bieden wij aan een sfeervolle, in 2019 geheel gerenoveerde, tussenwoning met besloten zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, met vrij uitzicht op de Johanneskerk. De voorzijde biedt parkeergelegenheid voor 1 a 2 autos, op loopafstand van winkels, diverse restaurants, scholen en het Singer museum en theater.

Indeling:
Entree, ruime hal voorzien van een massief eikenhouten vloer, trapopgang, toilet, meterkast, garderobe met bergruimte, royale (eet)keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur en een lichte tegelvloer. Een ruime lichte woonkamer met houten vloer, open haard, vaste kast en deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop voorzien van laminaatvloer, lichte badkamer met toilet, wastafel, douche en aansluiting wasmachine/droger, dakkapel en dakraam, zeer ruime slaapkamer (eenvoudig terug te brengen naar 2 kamers) met laminaatvloer, vaste kastenwand, dakkapel en dakraam aan de voorzijde en dakkapel aan de achterzijde, 2e slaapkamer met laminaatvloer en dakkapel.

Zolder:
Een stahoge zolder, bereikbaar middels vlizotrap (mogelijkheid voor het creëren van een kamer) met opstelling C.V.-ketel en dakraam.

Schuur: 
Een ruime aparte schuur met eigen ingang en elektriciteit 

Bijzonderheden:
* De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing
* Buiten schilderwerk 2019
* De gehele woning is in het najaar van 2019 gerenoveerd
* Nieuwe keuken, nieuwe badkamer
* Nieuwe meterkast en nieuwe Nefit HR cv ketel
* Er dient recht van overpad te worden verleend aan het naastgelegen huis en de tegenoverliggende woning.
* Aan de achterzijde wordt een strookje grond van de gemeente gehuurd
* Beschermd stads- en dorpsgebied

Kortom een heerlijk zonnig en instapklaar huis op een fantastische plek!

Oplevering in overleg en onder voorbehoud van gunning.Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.


Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig).

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.


Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 695.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1964 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 97 m² Perceeloppervlakte 147 m² Overige inpandige ruimte 12 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 366 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en open haard C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2019, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Voortuin Oppervlakte hoofdtuin 27 m² (4.0 m bij 6.65 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats en geen garage Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie F Perceelnummer 1202 Oppervlakte 147 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Naarderstraat 7 A, 1251 AW Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring