Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Postiljon 11 in Laren 1251 TL

Postiljon 11

1251 TL Laren
Vraagprijs € 1.550.000,- k.k.

Omschrijving

Deze uitstekend onderhouden, nieuw gebouwde villa uit 2006, voorzien van alle comfort en veiligheid, ligt aan de rand van het Goois Natuurreservaat Postiljon, in een kindvriendelijke omgeving. De villa beschikt over ca 273 m² woonoppervlakte met als extra een au-pair annex logeerkamer met eigen badkamer op de begane grond, naast de royale bijkeuken en aangebouwde berging. Verder telt het in totaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2006 Woonoppervlakte 273 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Deze uitstekend onderhouden, nieuw gebouwde villa uit 2006, voorzien van alle comfort en veiligheid, ligt aan de rand van het Goois Natuurreservaat Postiljon, in een kindvriendelijke omgeving. De villa beschikt over ca 273 m² woonoppervlakte met als extra een au-pair annex logeerkamer met eigen badkamer op de begane grond, naast de royale bijkeuken en aangebouwde berging. Verder telt het in totaal zes ruime slaapkamers en drie badkamers over drie royale, lichte woonverdiepingen.

Het zonnige perceel van 664 m², één van de grotere uit de omgeving ligt op zuid georiënteerd en biedt verrassend veel privacy!

De indeling is als volgt;
Ruime entree, doorgang naar de bijkeuken met opstelling centrale verwarming en aansluitingen wasmachine/droger, ingebouwd in vaste kasten. De au-pair annex logeer met eigen sanitaire voorzieningen met eigen deur; toegang tot terras. Daarnaast is in 2008 een volledig geïsoleerde stenen berging aangebouwd.

De uiterst royale living is voorzien van een fraaie parketvloer, open haard en volledig aan de zuid-west zijde van het huis gesitueerd. Mede door de grote, hoge raampartijen is een licht en ruim geheel ontstaan met behoud van privacy. De royale leefkeuken met vloerverwarming kijkt uit over de zonnige en besloten achtertuin. Sfeervolle en knusse erker. En een fraaie nieuwe terrasoverkapping aan de zuid west zijde.

De verdieping is verdeeld in twee grote en een derde kleinere, verder gelijkwaardige slaapkamers, met eveneens houten vloer (op een betonnen verdiepingsvloer) en een eerste, ruime badkamer v.v. dubbele wastafel, wc, bad en douche. De masterbedroom is een aparte vleugel welke voorzien is van een walk-in closet, tweede badkamer met wastafel, wc en inloopdouche.

De tweede verdieping heeft een grote bergruimte, opstelling wtw-installatie en een vijfde grote slaapkamer.

De verzorgde en fraai aangelegde tuin rondom ligt heerlijk op de zon, hij draait de hele dag om de achtertuin!

Parkeren kan aan de voorzijde op openbaar terrein, maar ook voor meerdere auto’s op eigen terrein achter een fraai hekwerk.

Kenmerken van de villa:
- au-pair of gasten in eigen vertrek met badkamer
- woonoppervlakte zonder souterrain; dus drie volwaardige woonetages
- heerlijke, zonnige tuin, vrij gelegen zonder directe inkijk
- zes slaapkamers, drie badkamers!
- bruto vloeroppervlakte van 305 m²

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel (A)
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.550.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2006 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 273 m² Perceeloppervlakte 664 m² Gebouwgebonden buitenruimte 17 m² Inhoud 883 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 30-06-2020 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, Rookkanaal, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente LAREN Sectie G Perceelnummer 4602 Oppervlakte 664 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Postiljon 11, 1251 TL Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.