Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Gooiergracht 95 in Laren 1251 VC

Gooiergracht 95

1251 VC Laren
Vraagprijs € 499.500,- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van laren met prachtig uitzicht op landelijk gebied. Dicht bij het levendige centrum van Laren gelegen uitstekend onderhouden moderne uitgebouwde tussenwoning. Toegang naar A27 en A1 op enkele auto minuten. Het huis is in 2016 geheel grondig en luxe gemoderniseerd en uitgebouwd. De zonnige, onderhoudsvriendelijke vrije achtertuin heeft een schuur met achterom en een mooie ruime...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1955 Woonoppervlakte 104 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van laren met prachtig uitzicht op landelijk gebied. Dicht bij het levendige centrum van Laren gelegen uitstekend onderhouden moderne uitgebouwde tussenwoning. Toegang naar A27 en A1 op enkele auto minuten. Het huis is in 2016 geheel grondig en luxe gemoderniseerd en uitgebouwd. De zonnige, onderhoudsvriendelijke vrije achtertuin heeft een schuur met achterom en een mooie ruime veranda. Schuur en veranda zijn voorzien van elektra en een buitenkraan. Het pannendak van zowel de schuur als van het huis zijn vernieuwd. Parterre is geheel voorzien van vloerverwarming en toch nog 2 radiatoren extra. Het hele huis is voorzien van isolerende beglazing in recente ramen en kozijnen. Alle wanden, vloeren en plafonds zijn in 2016 vernieuwd alsmede alle leidingwerk. Paneeldeuren met retro deurbeslag door het hele huis.

Indeling:
Entree, gang met meterkast (alles vernieuwd 12 groepen), trapkast, tevens in gebruik als garderobe, toilet met fonteintje, grote open luxe keuken met kookeiland met ontbijthoek. Een groot werkblad en veel lades, 1,5 spoelbak met Coocker, vaatwasser, inbouw koffiezetapparaat, combi oven magnetron, Amerikaanse koelkast (Samsung), 6 pits Boretti gasfornuis met grote oven en wijn koelkast (combi oven, koffie apparaat, wijnkoelkast en vaatwasser zijn van Miele). De hal en keuken zijn voorzien van een tegelvloer. Aan de open keuken is de eetkamer welke over loopt in het zitgedeelte met open haard (de oppervlakte van het totaal van keuken, eethoek en zitgedeelte is bijna 50 m²).

Eiken houten trap naar de 1e verdieping met 2 slaapkamers (1 thans in gebruik als kasten kamer), moderne ruime badkamer met ligbad, ruime inloop douche en dubbele wastafel, aparte ruimte voor de wasmachine op de overloop. Ruim separaat toilet. De sanitaire ruimtes zijn voorzien van tegelvloeren, de overloop en slaapkamers van eiken houten vloer.

Via vaste trap naar 2e verdieping met voor en achter een dakkapel waardoor er een ruime lichte 3e slaapkamer is ontstaan voorzien van vaste kasten en cv. Ook deze kamer is voorzien van een eikenhouten vloer.

BIJZONDERE KENMERKEN
> 4 meter aan de achterzijde uitgebouwd over volle breedte;
> Geweldig vrij uitzicht aan de voorzijde op landelijk gebied;
> Luxe sanitair en keuken;
> Instapklaar;
> Nieuwe ramen, buitendeuren en kozijnen met isolatieglas;
> 1 sleutel systeem voor alle buiten deuren;
> Buitendeuren voorzien van 3 punts sloten;
> Nieuwe elektrische- en cv-installatie;
> Nieuwe pannen- en platte daken;
> Zonnige tuin op het westen;
> Mooie veranda

Kortom : Een heerlijk zonnig, "turn key" huis!

De woning moet nog worden ingemeten volgens de NEN2580 norm.

Gunning eigenaar voorbehouden.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.


Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)
Verbod op asbestdaken
Vanaf 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 499.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1955 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk, vrij uitzicht, open ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 104 m² Perceeloppervlakte 145 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 364 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel en elektrische boiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Nefit (Gas Combiketel uit 2015, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 50 m² (0.08 m bij 0.06 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra, voorzien van water en met vliering Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Toelichting onderhoud binnen in 2015 geheel vernieuwd Onderhoud buiten Uitstekend Toelichting onderhoud buiten in 2015 geheel vernieuwd Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie G Perceelnummer 4416 Oppervlakte 145 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Gooiergracht 95, 1251 VC Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.