Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
De Dissel 17 in Laren 1251 ZA

De Dissel 17

1251 ZA Laren
Vraagprijs € 774.000,- k.k.

Omschrijving

Gelegen op een kindvriendelijke locatie op vijf minuten loopafstand van het centrum van Laren, bevindt zich deze volledige turn-key en recent hoogwaardig verbouwde en uitgebouwde hoekwoning, met vrijstaande garage en nieuw aangelegde, diepe voor- en achtertuin met achterom. Dit woonhuis onderscheidt zich door kwaliteit en stijl en is voorzien van alle luxe. De woning beschikt naast vier...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 132 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Gelegen op een kindvriendelijke locatie op vijf minuten loopafstand van het centrum van Laren, bevindt zich deze volledige turn-key en recent hoogwaardig verbouwde en uitgebouwde hoekwoning, met vrijstaande garage en nieuw aangelegde, diepe voor- en achtertuin met achterom. Dit woonhuis onderscheidt zich door kwaliteit en stijl en is voorzien van alle luxe. De woning beschikt naast vier slaapkamers en twee badkamers, over een grote, lichte woonkamer en heeft een moderne, tuingerichte woonkeuken met eiland; een genot voor het oog. Het zicht aan de voorzijde is groen en vrij. Parkeren voor meerdere auto’s op eigen terrein is mogelijk en anders gemakkelijk aan de rustige straat.

Indeling:
Ruime oprit voor meerdere auto’s, vrijstaande stenen garage voorzien van elektra met volop bergruimte. Entree, hal met wc, twee diepe garderobekasten en een trapkast met CV. Via een charmante, zwarte stalen schuifdeur naar de royale, uitgebouwde living. Moderne, tuingerichte woonkeuken met eiland voorzien van veel luxe inbouwapparatuur, kokendwaterkraan en een gashaard. De grote aluminium pui over de gehele breedte, met kiep- en schuifstand en een openslaande deur bieden toegang naar de tuin. De begane grond is geheel voorzien van een micro-betonnen vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Via de massief eikenhouten trap met verlichte trapleuning naar de eerste verdieping. De verdieping voelt ruim en licht aan, heeft drie ruime slaapkamers en is volledig voorzien van kunststof draai- en kiepkozijnen. De badkamer is onder andere voorzien van wc, ligbad met douche, ruime wastafel van Corian, vloer- en spiegelverwarming.

Tweede verdieping:
Via de massief eikenhouten trap met verlichte trapleuning naar de afsluitbare voorzolder met dakraam, werk- of studeerplek en opstellingen voor wasmachine en droger. De vierde slaapkamer heeft een grote dakkapel, een dakraam en een tweede, eigen badkamer met wastafel van Corian en een ruime dubbele douche.

De prachtig aangelegde en verlichte achtertuin biedt optimale privacy en is voorzien van twee grote zonnige terrassen. Van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat is de tuin zonnig. Aan de voorzijde is een ruime tuin en oprit aanwezig.

Wij hebben een zeer uitgebreide lijst van bijzonderheden beschikbaar; u ervaart het het beste bij een bezichtiging die wij graag met u en uw NVM aankoopmakelaar uitvoeren.

Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning eigenaren.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 774.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 132 m² Perceeloppervlakte 441 m² Externe bergruimte 19 m² Inhoud 463 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha Calenta CW6 ( Combiketel uit 2015, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 200 m² (20.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeeroppervlakte 18 m² (568 bij 327) Parkeer capaciteit 3 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente laren Sectie G Perceelnummer 2042 Oppervlakte 441 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar De Dissel 17, 1251 ZA Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.