Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Derkinderenlaan 7 A in Laren 1251 EK

Derkinderenlaan 7 a

1251 EK Laren
Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Omschrijving

Sfeervol familiehuis op een heerlijke plek, een prettige lichte en zonnige tuin met ook nog eens 4 slaapkamers. Het geheel is in optima forma en met veel liefde voor sfeer en kwaliteit verbouwd. Het ligt op steenworp afstand van uitgestrekte natuurgebieden, om te wandelen, fietsen. Laren, de parel van het Gooi.

De zonnige tuin op een totaal perceel van ca. 1.046 m² ligt vrij en biedt...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1951 Woonoppervlakte 164 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Sfeervol familiehuis op een heerlijke plek, een prettige lichte en zonnige tuin met ook nog eens 4 slaapkamers. Het geheel is in optima forma en met veel liefde voor sfeer en kwaliteit verbouwd. Het ligt op steenworp afstand van uitgestrekte natuurgebieden, om te wandelen, fietsen. Laren, de parel van het Gooi.

De zonnige tuin op een totaal perceel van ca. 1.046 m² ligt vrij en biedt volop leef en speel ruimte met een sfeervolle veranda inclusief buitenhaard, garant voor vele gezellige avonden. het hele jaar door.

Parkeren op eigen terrein voor meerdere auto’s.

De indeling is als volgt; via een imposante voordeur naar de hal met gastentoilet, en fraaie open trap naar de verdieping. De sfeervolle living met grote haardpartij en eikenhouten, visgraat parketvloer verbindt met twee grote raampartijen het groen en licht, vanuit hier ook nog eens nog eens openslaande deuren naar de knusse, houten veranda met buitenhaard.

De woonkeuken is aanzienlijk vergroot door middel van een serre met openslaande deuren naar het zonneterras, vol op zuiden en heerlijk vrij gelegen.

De verdieping is extra groot doordat een deel van de bovenverdieping, ontstaan door een splitsing en complete herindeling van twee woningen jaren geleden bij deze woning is gevoegd. Dit heeft geresulteerd in vier volwaardige slaapkamers met op maat gemaakte kasten, nieuwe dakkapellen, een aparte wc, ingebouwde stookruimte, waskamertje en een luxe badkamer met wastafel, ligbad, inloopdouche en vloerverwarming.

Dit heerlijke, eigentijdse huis is met veel liefde bewoond en met oog voor detail tot in de puntjes verbouwd.

De verzorgde, kind- en diervriendelijke tuin biedt veel zon en privacy, ruimte voor de kinderen om te spelen, hutten bouwen en voetballen op loopafstand van heide en bos. Het centrum van Laren 7 min fietsafstand. Het geheel ligt in een lommerrijke villawijk.

Bijzonderheden
* o.a. vloerverwarming in hal, keuken, wc en badkamer
* vernieuwbouwd in 2013 - nieuwe cv, elektra, dakkapellen etc.
* houten vloeren, ook op de boven verdieping
* vrij zicht van uit ieder raam, en geen inkijk.
* sfeervol, warm, open, licht, prettige indeling.
* met gevoel voor leefruimte en aandacht voor details

Oplevering in overleg, onder voorbehoud van gunning.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 950.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1951 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 164 m² Perceeloppervlakte 1046 m² Externe bergruimte 10 m² Inhoud 552 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie en grotendeels dubbelglas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras Hoofdtuin Zijtuin Oppervlakte hoofdtuin 390 m² (13.0 m bij 30.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie C Perceelnummer 1806 Oppervlakte 1046 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Derkinderenlaan 7 a, 1251 EK Laren

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring