Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
De Schaepstal 1 in Laren 1251 MZ

De Schaepstal 1

1251 MZ Laren
Vraagprijs € 775.000,- k.k.

Omschrijving

Op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Laren en van Goois natuurgebied bevindt zich deze bijzonder ruimtelijke en zonnige woning. Een heerlijk familiehuis in een lommerrijk doodlopend straatje, zeer dichtbij scholen en sportvelden, en dichtbij uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht.

Het huis is speels opgezet met veel licht en ruimte. Een mooie visgraat parketvloer...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1992 Woonoppervlakte 176 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Laren en van Goois natuurgebied bevindt zich deze bijzonder ruimtelijke en zonnige woning. Een heerlijk familiehuis in een lommerrijk doodlopend straatje, zeer dichtbij scholen en sportvelden, en dichtbij uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht.

Het huis is speels opgezet met veel licht en ruimte. Een mooie visgraat parketvloer geeft warmte aan een prachtige open leefruimte. De royale designer open keuken kijkt uit op de tuin met openslaande deuren naar het terras en grenst direct aan een bijkeuken. Een grote serre aan de voorkant geeft de woonkamer veel zonlicht en een vrij uitzicht op
de voortuin. De open trap naar de eerste verdieping is bijzonder door een glazen plafond en meerdere doorkijkjes. In de hoofdslaapkamer geven de vide en ramen aan beide zijden een enorm gevoel van ruimte.
Het huis heeft een fraaie tuin met een prachtige kastanje en terrassen in voor- en achtertuin. Een volgroeide haag om de gehele tuin biedt optimale privacy. Het huis en de tuin zijn goed onderhouden.

Indeling: entree, hal met toilet en garderobe. Woonkamer met fraaie schouw en gashaard, royale serre en openslaande deuren naar terras in voortuin. Moderne woonkeuken met aangrenzende studeer/speelkamer. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken waar de wasmachine en droger zich bevinden.

1e verdieping: overloop, hoofdslaapkamer aan de achterzijde van het huis met trap naar vide op 2e verdieping met kleedkamer met veel kastruimte, ruime 2e slaapkamer met dakkapel, 3e slaapkamer met dakkapel, badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en vloerverwarming, separaat toilet.

De badkamer heeft aan twee kanten een ingang: vanuit de overloop en vanuit de hoofdslaapkamer.
Via de garage is het huis geschakeld met het buurhuis. De ruime garage is vanuit de hal bereikbaar.

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en neem uw NVM aankoopmakelaar mee.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Nietzelfbewoningbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 775.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Geschakelde woning Bouwjaar 1992 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 176 m² Perceeloppervlakte 445 m² Overige inpandige ruimte 17 m² Inhoud 715 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel en open haard C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Dak Soort dak Lessenaardak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie G Perceelnummer 3978 Oppervlakte 445 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar De Schaepstal 1, 1251 MZ Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.