Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Eemnesserweg 41 A in Laren 1251 NB

Eemnesserweg 41 a

1251 NB Laren
Vraagprijs € 538.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van Laren gelegen twee-onder-een-kap woning met zonnige voor- en achtertuin, grote oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's, ruime garage en berging. Deze woning dient aan de huidige woonwensen te worden aangepast; met ruime uitbouwmogelijkheden kunt u er een prachtige gezinswoning van maken. In de ruime tuin is het heerlijk vertoeven; door de besloten ligging is er veel...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1957 Woonoppervlakte 89 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Laren gelegen twee-onder-een-kap woning met zonnige voor- en achtertuin, grote oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's, ruime garage en berging. Deze woning dient aan de huidige woonwensen te worden aangepast; met ruime uitbouwmogelijkheden kunt u er een prachtige gezinswoning van maken. In de ruime tuin is het heerlijk vertoeven; door de besloten ligging is er veel privacy en de gehele dag zon.

De woning ligt op korte afstand van het centrum van Laren met gezellige terrasjes en winkels. Ook scholen, sportfaciliteiten, natuurgebieden en uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht zijn in de nabijheid.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, garderobe, ruime trapkast, toilet met fontein. Lichte woonkamer met open haard en deur naar de voortuin. Dichte keuken met deur naar de achtertuin.

1e verdieping: overloop, slaapkamer met balkon aan de achterzijde, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met vaste kasten, eenvoudige badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Twee van de drie slaapkamers, alsmede de badkamer, zijn voorzien van kunststof kozijnen met inbraakwerend beslag en draai/kiepramen voorzien van dubbele beglazing.

Zolder: bergzolder, via vlizotrap te bereiken, met c.v.-ketel. Door het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel kan hier eenvoudig een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

Bijzonderheden:
- Garage van ca. 18 m² met bergzolder
- Fietsenberging van ca. 6,50 m²
- Perceeloppervlakte ca. 468 m²
- Ruime oprit met parkeergelegenheid voor zeker drie auto's
- Zonnige voor- en achtertuin met veel privacy
- Elektrische grondwaterpomp in de tuin
- Ruime uitbouwmogelijkheden
- Drie slaapkamers en mogelijkheid om vierde slaapkamer te realiseren

Snel te aanvaarden en onder voorbehoud gunning eigenaar.

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en neem uw NVM aankoopmakelaar mee.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Nietzelfbewoningbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)
Verbod op asbestdaken
Vanaf eind 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen eind 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 538.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 1957 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 89 m² Perceeloppervlakte 468 m² Gebouwgebonden buitenruimte 3 m² Overige inpandige ruimte 18 m² Externe bergruimte 25 m² Inhoud 383 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en open haard C.V.-Ketel Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 209 m² (19.0 m bij 11.0 m) Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen en parkeerplaats, voor 1 auto Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, Buitenzonwering Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie F Perceelnummer 867 Oppervlakte 468 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Eemnesserweg 41 a, 1251 NB Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.