Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Naarderstraat 66 in Laren 1251 BE

Naarderstraat 66

1251 BE Laren
Koopsom € 1.695.000,- k.k.

Omschrijving

Statig vrijstaand herenhuis op mooie locatie aan de rand van het levendige centrum van Laren. Aan de achterzijde grenst de tuin aan de Oude Naarderweg met achteringang. Op korte afstand gelegen van natuur/wandelgebied. Het geheel is enige jaren geleden geheel gemoderniseerd. Een heerlijk, zeer ruim, gezinshuis, dichtbij scholen, winkels en horeca en slechts 1,5 km van de oprit A1 richting...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1905 Woonoppervlakte 315 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Statig vrijstaand herenhuis op mooie locatie aan de rand van het levendige centrum van Laren. Aan de achterzijde grenst de tuin aan de Oude Naarderweg met achteringang. Op korte afstand gelegen van natuur/wandelgebied. Het geheel is enige jaren geleden geheel gemoderniseerd. Een heerlijk, zeer ruim, gezinshuis, dichtbij scholen, winkels en horeca en slechts 1,5 km van de oprit A1 richting Amsterdam en Amersfoort.

Indeling: Entree, lichte, grote vestibule met meterkast, zeer ruime centrale hal met garderobekast, werkkamer, ruim toilet met fontein, (tegelvloer in vestibule, hal en toilet), bijkeuken met achteringang, lichte woonkeuken met eiken vloer, handgemaakte keuken met veel kastruimte, granieten aanrechtblad en dubbele spoelbak, 6 pits gasfornuis met grote oven, vaatwasser, afzuigkap, koel- en vrieskast, 3 stel openslaande deuren naar terras op het zuiden, grote, hoge kelder met daglicht,  woon- eetkamer en suite met eiken vloer(geen schuifdeuren), 2 open haarden, 3 stel openslaande deuren, fraaie ornamenten plafonds.
Bordestrap met op tussenverdieping was- en droogmachine aansluiting in aparte wasruimte (met vliering met cv combi. Nefit 2014 45 Cw). 
Eerste verdieping: Lichte overloop met parketvloer,  grote moderne badkamer met ligbad, toilet, dubbele Wastafel en inloopdouche. Grote slaapkamer met parket, inloopkast, 2e grote slaapkamer parketvloer, kleinere kamer, ook parketvloer.
Tweede verdieping: 3 flinke slaapkamers (overloop en slaapkamers voorzien van een parketvloer), 2e moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. Via vlizotrap is een vliering bereikbaar.

Wetenswaardigheden:
- voorzien van uitgebreid alarm;
- bijna het hele huis is voorzien van dubbele beglazing;
- paneeldeuren en architraven;
- hoge plafonds;
- lichte plek ondanks mooie oude boomopstand;
- volop privacy;
- het huis ligt iets boven het maaiveld en is dus via trapje naar voordeur bereikbaar;
- grote houten schuur (met rieten kap die een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad) voor tuin gereedschap en tuinmeubelen en open gedeelte voor fietsen en houtopslag;
- geïsoleerd dak;
- cv ketel uit 2014.
- heerlijk ruim gezinshuis.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Monument / beeldbepalend
Dit woonhuis is voor de overheid (gemeente, provincie) aangemerkt als beschermd- stads of dorpsgezicht, beeldbepalend, gemeentelijk, provinciaal of Rijksmonument. De centrale overheid kan rijksmonumenten aanwijzen. In het kadaster kunnen deze ingeschreven worden. Verder houden de gemeente en de overheid een register bij waarin de monumenten zijn opgesomd.

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 1.695.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1905 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 315 m² Perceeloppervlakte 1010 m² Overige inpandige ruimte 21 m² Externe bergruimte 11 m² Inhoud 1301 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Dakisolatie en geen spouw Warmwater Centrale voorziening Verwarming C.V.-Ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, zijtuin en zonneterras Hoofdtuin Zijtuin Oppervlakte hoofdtuin 527 m² (31.0 m bij 17.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Toelichting voldoende op eigen terrein Parkeer capaciteit 3 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rookkanaal, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie E Perceelnummer 562 Oppervlakte 1010 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Naarderstraat 66, 1251 BE Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.