Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Noolseweg 21 B in Laren 1251 GN

Noolseweg 21 B

1251 GN Laren
Koopsom € 2.845.000,- k.k.

Omschrijving

Op de mooiste plek op de rand van Laren en Blaricum, aan de prachtige Noolseweg wordt een zeer ruim landhuis gerealiseerd met vrijstaande dubbele garage of atelier. Het perceel is totaal ca. 1200 m² groot en heeft een goede zonligging. Door de ligging op de grens van Laren en Blaricum, zijn de beide dorpen op loop-/fietsafstand. Rustige lommerrijke lanen rondom het perceel accentueren de mooiste...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 486 m² Aantal kamers 11
Lees meer

Omschrijving

Op de mooiste plek op de rand van Laren en Blaricum, aan de prachtige Noolseweg wordt een zeer ruim landhuis gerealiseerd met vrijstaande dubbele garage of atelier. Het perceel is totaal ca. 1200 m² groot en heeft een goede zonligging. Door de ligging op de grens van Laren en Blaricum, zijn de beide dorpen op loop-/fietsafstand. Rustige lommerrijke lanen rondom het perceel accentueren de mooiste villawijk in de omgeving. Het huis meet ruim 480 m² woonoppervlak en wordt turn key, zeer luxe opgeleverd met onder andere de mogelijkheid voor een lift, een waskoker, luxe keuken en badkamers. Ook de wand-, plafond- en vloerafwerking zal van het hoogste niveau zijn. Zo zal het huis onder andere worden voorzien van een uitgebreide elektrische installatie en uitgebreide domotica alsmede de modernste zuinige verwarming (warmtepomp). De nieuw aan te leggen tuin wordt voorzien van een hek rondom met een op afstand bedienbare toegangspoort.
Het betreft een zeer licht en goed geïsoleerd landhuis. De buitengevel is voorzien van stucwerk met een natuursteen plint (gezoet Belgisch Hardsteen).
Uiteraard kan in dit stadium nog rekening gehouden worden met wensen van de koper met betrekking tot indeling en afwerking.

Indeling:
Ruime hal met toilet, garderobe, trapopgang (en optioneel een lift). Vanuit de hal is de zeer ruime U-vormige living te bereiken, bestaande uit een woonkamer en een woonkeuken die in elkaar over lopen. Vanuit de woonkeuken met gas haard is de veranda (-kamer) te bereiken, ook met gas haard. Optioneel kan de veranda-kamer voorzien worden van glazen wanden die bij warm weer helemaal weggeschoven kunnen worden. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met toilet, achteringang en deur naar de tuin. (Optioneel kan achter de bijkeuken een grote tuinkamer gesitueerd worden welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden (speel-,werk- of TV kamer), vanuit de tuinkamer is via een vaste trap, een mooie grote zolderkamer te bereiken met 3 dakkapellen).

Souterrain:
Vanuit de hal gaat de trap naar het souterrain met 3 koekkoek's die voor voldoende daglicht en ventilatie zorgen. In het souterrain bevinden zich een wasruimte (eventueel is hier ook een badkamer te realiseren), toilet, 2 technische ruimtes, ruimte voor eventueel een sauna, een fitness ruimte en 2 slaapkamers van resp. ca. 15 en 30 m².

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich, bereikbaar vanaf de overloop met vide, 2 of 3 kinderkamers (naar wens koper), een toilet en een ruime badkamer met douche en 2 wastafels. Tevens bevindt zich op deze etage een zeer ruime master bedroom met ruime inloopkast en een badkamer met dubbele inloopdouche, dubbele wastafel en een groot ligbad.

Via een vaste trap naar de 2e verdieping met:
Overloop en 2 ruime slaapkamers plus een complete badkamer.

Wij nodigen u uit om ter plaatse te bekijken en samen de tekeningen en uw wensen door te nemen.
Voordeel overdrachtsbelasting is voor verkoper.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 2.845.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning landhuis Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 486 m² Perceeloppervlakte 1200 m² Inhoud 2000 m³ Aantal kamers 11 Aantal slaapkamers 8 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening Verwarming C.V.-Ketel, Warmtepomp Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats, Vrijstaand steen, voor 2 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water, Met vliering Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie Parkeeroppervlakte 0 m² (6 bij 6) Totaal aantal 1 Dak Soort dak samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, Lift, Rookkanaal, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie E Perceelnummer 1086 Oppervlakte 1200 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Noolseweg 21 B, 1251 GN Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.