Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Schapendrift 15 in Laren 1251 XD

Schapendrift 15

1251 XD Laren
Vraagprijs € 522.500,- k.k.

Omschrijving

In een geliefde en kindvriendelijke omgeving gelegen charmante tevens over de gehele breedte uitgebouwde eengezinswoning uit de jaren 30 met vier slaapkamers met tuin op het zuidwesten. De woning is gunstig gelegen in een rustige straat maar toch dichtbij de winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Op loop-en fietsafstand van het gezellige centrum van Laren en verschillende basisscholen en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1931 Woonoppervlakte 127 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

In een geliefde en kindvriendelijke omgeving gelegen charmante tevens over de gehele breedte uitgebouwde eengezinswoning uit de jaren 30 met vier slaapkamers met tuin op het zuidwesten. De woning is gunstig gelegen in een rustige straat maar toch dichtbij de winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Op loop-en fietsafstand van het gezellige centrum van Laren en verschillende basisscholen en sportgelegenheden.

Indeling: entree, hal, toilet, trapkast, woonkamer met open haard, moderne open woonkeuken, met luxe inbouwapparatuur, fraaie houten vloer en openslaande deuren naar zonnige tuin op het zuidwesten. In de tuin een volwaardige, ruime houten berging met achterom. Verzorgde tuin met fijn terras.

1e verdieping: Drie slaapkamers, royale badkamer met ligbad, 2 wastafels, douche en 2e toilet, doorgang met c.v.-en wasmachineruimte naar grote slaapkamer over de volle breedte.

Met vaste trap bereikbare 2e verdieping: overloop met inloopkast en ruime (slaap)kamer met dakkapellen.

Compleet verbouwd met behoud van jaren '30 stijlkenmerken in 1998, 2001 en 2013. Leidingen gas, water, electra en riolering zijn vervangen.

Oplevering in overleg.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Hemelwaterafvoer
Koper is ermee bekend dat in gemeente Laren voor 2023 het hemelwater afgekoppeld gaat worden van het riool en op eigen terrein dient te worden opgevangen. De kosten worden betaald uit de rioolheffing. U kunt nadere informatie hieromtrent vinden op de website van de gemeente Laren.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 522.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1931 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 127 m² Perceeloppervlakte 191 m² Externe bergruimte 13 m² Inhoud 423 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse E Energie einddatum 01-10-2028 Isolatie Dakisolatie, dubbel glas Warmwater C.v.-ketel Verwarming C.v.-ketel C.V.-Ketel Hr ketel (gas combiketel uit 2005, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 75 m² (15.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie G Perceelnummer 949 Oppervlakte 170 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie G Perceelnummer 4445 Oppervlakte 21 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Schapendrift 15, 1251 XD Laren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.