Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Beukenlaan 12 in Huizen 1272 RJ

Beukenlaan 12

1272 RJ Huizen
Vraagprijs € 1.495.000,- k.k.

Omschrijving

Verrassend ruime villa van 334 m2 woonoppervlakte, ruim en licht souterrain en een grote garage voor meerdere auto’s. Het ruimtelijke perceel van ca. 2.025 m2 ligt optimaal op de zon, dichtbij uitgestrekte natuurgebieden voor rust en heerlijke wandelingen. Een plek om thuis te komen. Voorzien van zes slaapkamers (twee souterrain, een begane grond, drie verdieping) en iedere verdieping een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1984 Woonoppervlakte 334 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

Verrassend ruime villa van 334 m2 woonoppervlakte, ruim en licht souterrain en een grote garage voor meerdere auto’s. Het ruimtelijke perceel van ca. 2.025 m2 ligt optimaal op de zon, dichtbij uitgestrekte natuurgebieden voor rust en heerlijke wandelingen. Een plek om thuis te komen. Voorzien van zes slaapkamers (twee souterrain, een begane grond, drie verdieping) en iedere verdieping een badkamer.

De villa is in 1984 gebouwd, heeft een speelse opzet en is door zijn indeling multifunctioneel. Kantoor/praktijk aan huis. Dubbele bewoning. Goed bereikbaar en gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, centrum van Hilversum, Utrecht en de Internationale school.

Indeling:
Begane grond; Entree, ruime gang, toilet en garderobe. Open woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Royale en lichte living met open haard, een schuifpui en tuindeur naar de achtertuin. Deze living is tuingericht en biedt een onbelemmerd uitzicht op de riante tuin. Aansluitend bevindt zich hier het grote terras met buiten open haard. Werk-/slaapkamer met deur naar een inloopkast en een deur naar de achtertuin. Badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel met badmeubel, tweede toilet en inloopdouche.

Souterrain:
De woning heeft over de volle oppervlakte een leefbaar souterrain. Het souterrain beschikt over een eigen entree aan de buitenzijde en daardoor geschikt voor praktijk/kantoor aan huis, of als leefruimte voor een au-pair. Vanzelfsprekend is het souterrain ook vanuit het trappenhuis in de woning toegankelijk.

Souterrain indeling:
Hal, buitendeur, toilet, slaap-/werkkamer met daglichttoetreding, bergkamer en daarachter de stookruimte met opstelling CV-ketel en warmwaterboiler. Verder een ruime wijnkelder. Separaat een wasruimte. Een ruime 2e badkamer met inloopdouche, toilet en sauna. Royale masterbedroom, bestaande uit twee ruimtes met vaste kastenwand en toegang tot eigen terras.

1ste verdieping:
Overloop met vaste kast. Drie in grootte variërende slaapkamers waarvan 2 voorzien van vaste kasten. Badkamer met ligbad met douche en dubbele wastafel. Separaat toilet.

Bijzonderheden;
- Speelse architectuur
- Multifunctionele indeling
- Geschikt voor kantoor/praktijk aan huis
- Dubbele bewoning door indeling goed mogelijk
- Aangebouwde ruime garage geschikt voor meerdere (3 a 4) auto's.
- Ruim perceel eigen grond met fraaie zonnige tuin.
- De tuin is voorzien van een sproei-installatie.
- Alarminstallatie en elektrisch bediende toegangspoort.

Oplevering in overleg, voorbehoud gunning eigenaar.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.


Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel (C)
Deze verkoopbrochure 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.495.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1984 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 334 m² Perceeloppervlakte 2025 m² Overige inpandige ruimte 78 m² Inhoud 1329 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Energieklasse C Energie einddatum 20-06-2028 Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel en gasboiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Nefit HR (Gas Combiketel uit 2016, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 4 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra en met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Toelichting deel zadel, deel plat Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik wonen Huidige bestemming woonbestemming Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Rookkanaal, Schuifpui Kadastrale gegevens Gemeente Huizen Sectie A Perceelnummer 1752 Oppervlakte 1420 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Huizen Sectie A Perceelnummer 1751 Oppervlakte 605 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Beukenlaan 12, 1272 RJ Huizen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring