Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Kamerlingh Onnesweg 224 in Hilversum 1223 JP

Kamerlingh Onnesweg 224

1223 JP Hilversum
Vraagprijs € 160.000,- k.k.

Omschrijving

Let op: de prijs van € 160.000,- betreft een bieden vanaf prijs.

OPEN HUIS zaterdag 16 maart van 13:15 tot 14:15 uur en dinsdag 19 maart van 15.00 tot 16.00. Aanmelden voor deze open huizen is niet nodig.

Zeer licht en ruim 4-kamer appartement met uitzicht op groen plantsoen. Met een balkon aan de voor- en achterzijde is er de hele dag een plekje om in de zon te zitten....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1963 Woonoppervlakte 74 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Let op: de prijs van € 160.000,- betreft een bieden vanaf prijs.

OPEN HUIS zaterdag 16 maart van 13:15 tot 14:15 uur en dinsdag 19 maart van 15.00 tot 16.00. Aanmelden voor deze open huizen is niet nodig.

Zeer licht en ruim 4-kamer appartement met uitzicht op groen plantsoen. Met een balkon aan de voor- en achterzijde is er de hele dag een plekje om in de zon te zitten. Het appartement ligt op de eerste woonlaag, slechts enkele traptreden naar boven (dus goed bereikbaar ondanks het ontbreken van een lift). Gelegen op loopafstand van de heide en winkelcentrum Seinhorst. Het gezellige centrum van Hilversum met een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden en NS station ligt op 10 minuten fietsafstand en maar 5 minuten met de auto.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet, eenvoudige keuken met toegang tot het balkon aan de voorzijde en de badkamer met douche en wastafel. Woonkamer met balkon aan de achterzijde en vrij uitzicht. Drie in grootte variërende slaapkamers waarvan één met vaste kast. Er is de mogelijkheid de wand tussen de woonkamer en hoofdslaapkamer door te breken, waardoor er een grote en fijne living ontstaat.

Ruime berging van ca. 9 m² in de onderbouw.

De servicekosten bedragen € 195,88 per maand, inclusief voorschot stookkosten à € 87,19 per maand, opstalverzekering, reservering voor onderhoud e.d.

Koop Goedkoop erfpacht:
"Koop Goedkoopwoningen" zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht wordt, maar in erfpacht is uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuurprijs) bij deze woning bedraagt thans € 99,32 per maand. (Gebaseerd op een rentepercentage van 3,5% over de grondwaarde. De canon wordt wel jaarlijks geïndexeerd). Dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. Er is sprake van een ingroeiregeling: Het eerste jaar (lopende jaar tot en met 31 december) betaalt u 0% van de canon. Het 2e jaar betaalt u 10%, het 3e jaar 20% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar. Er is sprake van een zelfbewoningsplicht.
Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.

De eigendomsoverdracht vindt plaats bij Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht.

Oplevering kan per direct.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Overdrachtsbelasting

Indien de overdrachtsbelasting voor rekening van koper komt en de heffingsgrondslag wordt verminderd door toepassing van artikel 13 Wet op belastingen van rechtsverkeer (WBR), zal koper aan verkoper wel uitkeren het verschil tussen enerzijds de overdrachtsbelasting die zonder toepassing van artikel 13 WBR verschuldigd zou zijn en anderzijds de werkelijk  verschuldigde overdrachtsbelasting (hierna te noemen: ‘art. 13-verschil’). Indien het art. 13-verschil aan verkoper wordt uitgekeerd, dan zal koper daarover (ook) overdrachtsbelasting verschuldigd zijn. Partijen spreken af dat de over het art. 13-verschil verschuldigde overdrachtsbelasting in mindering wordt gebracht op het aan verkoper uit te keren art. 13-verschil. Hiermee wordt bewerkstelligd dat het totaalbedrag dat koper betaalt aan overdrachtsbelasting vermeerderd met het aan verkoper uit te keren art. 13-verschil gelijk zal zijn aan het bedrag dat koper aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn geweest zonder toepassing van artikel 13 WBR.
Indien partijen overeenkomen dat het genoemde verschil aan verkoper wordt uitgekeerd zal dit via de notaris gelijktijdig met de betaling van de koopsom plaatsvinden.


Monument / beeldbepalend
Dit woonhuis is voor de overheid (gemeente, provincie) aangemerkt als beschermd- stads of dorpsgezicht, beeldbepalend, gemeentelijk, provinciaal of Rijksmonument. De centrale overheid kan rijksmonumenten aanwijzen. In het kadaster kunnen deze ingeschreven worden. Verder houden de gemeente en de overheid een register bij waarin de monumenten zijn opgesomd.

Nietzelfbewoningsbepaling
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit of recent niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom, hiermee rekening is gehouden.

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
Stukken vve (splitsingsakte, -tekeningen, financiële stukken VvE)
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 160.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1963 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 74 m² Gebouwgebonden buitenruimte 8 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 245 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse F Energie einddatum 25-04-2024 Isolatie Dubbel glas Warmwater Geiser huur Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monument Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 195,88 Kadastrale gegevens Gemeente Hilversum Sectie C Perceelnummer 8688 Index 1 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 99,32 per jaar
Route van naar Kamerlingh Onnesweg 224, 1223 JP Hilversum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.