Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bellstraat 17 in Hilversum 1221 HC

Bellstraat 17

1221 HC Hilversum
Vraagprijs € 297.500,- k.k.

Omschrijving

In leuke groene, rustige straat gelegen poortwoning. Gunstige ligging ten opzichte van centrum, winkelcentrum, uitvalswegen, natuurgebieden en NS station. Het huis is in 2018 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd; leidingen vernieuwd, luxe keuken, nieuwe badkamer en 2 nieuwe toiletten. Het dak is geïsoleerd. Het huis is voorzien van een pellet kachel als hoofd verwarming alsmede een ventilatie...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1928 Woonoppervlakte 82 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

In leuke groene, rustige straat gelegen poortwoning. Gunstige ligging ten opzichte van centrum, winkelcentrum, uitvalswegen, natuurgebieden en NS station. Het huis is in 2018 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd; leidingen vernieuwd, luxe keuken, nieuwe badkamer en 2 nieuwe toiletten. Het dak is geïsoleerd. Het huis is voorzien van een pellet kachel als hoofd verwarming alsmede een ventilatie warmtepomp boiler en elektrische radiatoren (als bij-verwarming) waardoor een gas aansluiting overbodig is geworden. Het huis is voorzien van 8 zonnepanelen.

Geheel gerenoveerd en gemoderniseerde hoek/poort woning met voor- en vrije, besloten achtertuin met schuur en veranda. Het hele huis is heerlijk licht.
Indeling: Entree, hal, toilet met fonteintje. Grote woon-eetkamer met aangebouwde open moderne keuken met wasmachine aansluiting, ventilatie warmtepomp boiler. Trapkast met de groepenkast en de elektra- en watermeter. Keuken met afzuigkap, inductie kookplaat, oven, vaatwasser. Hele begane grond, met uitzondering van het toilet, is voorzien van eiken houten stroken lamelvloer.

Verdieping via een licht trappenhuis:
Nieuwe moderne badkamer met ligbad, douche en wastafel (vloerverwarming), grote slaapkamer, kleinere slaapkamer, apart toilet (hele 1e verdieping m.u.v. badkamer en toilet v.v. laminaat vloer), vaste trap naar zolder met leuke lichte slaapkamer, 2 dakramen en een dakkapel alsmede op maat gemaakte vaste inbouwkasten.

- Mooi schilderwerk
- Bijna alles thermopane beglazing
- Nieuwe pleisterwerk wanden door het hele huis
- Eiken lamel stroken vloer begane grond
- Paneel deuren
- Ventilatie warmtepomp boiler, pelletkachel en elektrische verwarming
- Warmte terug win douchegoot 
- 8 PV panelen
- Inbouw spots in keuken en eetgedeelte
- Uitgebreide elektrische installatie
- Dak geïsoleerd
- Kinderspeelplaats aan het begin van de straat
- Scholen, winkels, centrum en NS station in de buurt.

Heerlijk instap klaar huis in rustige straat voor starters maar ook voor jong gezin.

Zie brochure voor uitgebreide verkoopinformatie.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)
Verbod op asbestdaken
Vanaf eind 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen eind 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 297.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1928 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 82 m² Perceeloppervlakte 132 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 294 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 13-05-2029 Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Warmwater Centrale voorziening, zonneboiler, zonnecollectoren en elektrische boiler eigendom Verwarming Elektrische verwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 40 m² (0.1 m bij 0.04 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Mansarde dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Toelichting onderhoud binnen recent geheel gemoderniseerd Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Toelichting onderhoud buiten recent geheel gemoderniseerd Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Hilversum Sectie R Perceelnummer 3537 Oppervlakte 132 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bellstraat 17, 1221 HC Hilversum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.