Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Van Eijdenplantsoen 43 in Eemnes 3755 SL

Van Eijdenplantsoen 43

3755 SL Eemnes
Vraagprijs € 479.000,- k.k.

Omschrijving

In de sfeervolle en kindvriendelijke nieuwbouwwijk Zuidpolder staat deze over de volle breedte uitgebouwde middenwoning met drie slaapkamers en een riante zolder (mogelijkheid voor twee extra kamers). Met vrij uitzicht op het plantsoen, vlakbij het water maar toch ook dichtbij de uitvalswegen en op fietsafstand van het gezellige dorp van zowel Laren als Eemnes. Kortom: het perfecte...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2016 Woonoppervlakte 151 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

In de sfeervolle en kindvriendelijke nieuwbouwwijk Zuidpolder staat deze over de volle breedte uitgebouwde middenwoning met drie slaapkamers en een riante zolder (mogelijkheid voor twee extra kamers). Met vrij uitzicht op het plantsoen, vlakbij het water maar toch ook dichtbij de uitvalswegen en op fietsafstand van het gezellige dorp van zowel Laren als Eemnes. Kortom: het perfecte gezinshuis. 
 
Indeling:  

Begane grond: Entree, garderobe, meterkast, toilet, grote open woonkeuken uitgebreid voorzien van luxe inbouwapparatuur, lichte en ruime woonkamer, onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom en vrijstaande houten berging voorzien van elektra. De gehele begane grondvloer is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping: Ruime overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, moderne badkamer met royale inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en vaste trap naar tweede verdieping. Fraai uitzicht over het plantsoen.
 
Tweede verdieping: Ruime thans derde slaap/werkkamer met veel bergruimte, wasmachineaansluitingen en cv-ketel. Het is eenvoudig om hier twee extra slaapkamers van te maken.
  
De woning heeft een bruto vloeroppervlakte van 151 m², waarvan 116 m² woonoppervlakte en 35 m² overige inpandige ruimte, dat is thans de tweede verdieping.

Bijzonderheden: 
- Vrij uitzicht over fraai plantsoen met speelvoorzieningen
- Instapklare en energiezuinige (energielabel A) woning   
- Vrij in te delen zolder; zie toegevoegde impressie, voorbereidingen voor indeling reeds aanwezig 
- Laat u verrassen door prettige lichte indeling

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en schakel een NVM aankoopmakelaar in.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet / koper bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 479.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2016 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 151 m² Perceeloppervlakte 129 m² Overige inpandige ruimte 35 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 536 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A Energieindex 0.80 Energie einddatum 20-05-2026 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Combiketel uit 2016, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 51 m² (8.65 m bij 5.89 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Eemnes Sectie L Perceelnummer 1075 Oppervlakte 51 m² Kadastrale gegevens Gemeente Eemnes Sectie L Perceelnummer 1094 Oppervlakte 78 m²
Route van naar Van Eijdenplantsoen 43, 3755 SL Eemnes
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.