Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Plantsoen 2 in Eemnes 3755 HJ

Plantsoen 2

3755 HJ Eemnes
€ 539.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van oud Eemnes rustig gelegen helft van dubbel, mooi ruim en uitgebouwd woonhuis met afsluitbare, vrije achtertuin. Het huis is 8 jaar geleden volledig verbouwd. In de zonnige achtertuin, welke via openslaande deuren te bereiken is, bevindt zich een sfeervolle houten veranda over de volle breedte van de tuin en een garage/schuur. Dichtbij winkels, scholen, het gezellige centrum van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1968 Woonoppervlakte 146 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van oud Eemnes rustig gelegen helft van dubbel, mooi ruim en uitgebouwd woonhuis met afsluitbare, vrije achtertuin. Het huis is 8 jaar geleden volledig verbouwd. In de zonnige achtertuin, welke via openslaande deuren te bereiken is, bevindt zich een sfeervolle houten veranda over de volle breedte van de tuin en een garage/schuur. Dichtbij winkels, scholen, het gezellige centrum van Eemnes. De uitvalswegen (A1 en A27) zijn ook zeer goed te bereiken. Kortom: het ideale gezinshuis!

Eemnes, gelegen centraal in Nederland, aan de rand van 't Gooi, biedt een rustige en kindvriendelijke woonomgeving met een dorpse sfeer en een nieuw dorpshart. Er zijn diverse scholen en sportvoorzieningen. Ook voor uw boodschappen hoeft u Eemnes niet uit. Meer winkelaanbod, restaurants e.d. vindt u in het nabij gelegen Laren, Blaricum, Hilversum en Baarn. Eemnes heeft zowel oude karakteristieke woonhuizen (unieke woonboerderijen) als onder moderne architectuur gebouwde woningen. Gelegen nabij de vele rijke natuurgebieden (Eemnesserpolder, bos en heide), waar u wandelend of op de fiets kunt genieten van de rust en ruimte.

Indeling: Entree, hal (Portugese tegelvloer) met garderobe, toilet met fontein, kelderkast, T-vormige woonkamer met eiken vloerdelen en Franse schouw met gashaard. Aansluitend aan de woonkamer is de grote uitgebouwde, landelijke woonkeuken met veel kastruimte, diverse inbouwapparatuur en een bijkeuken met "achter"  ingang.

Eerste verdieping: twee grote kamers, een kleinere kamer, alles drempelloos laminaat vloer, (de slaapkamer aan de voorzijde heeft een wastafel en balkon), ruime moderne douchekamer met dubbele wastafel, toilet en inloop douche.

Tweede verdieping: overloop met laminaat vloer, cv (Intergas 2014),  zolderberging,  moderne 2e badkamer met ligbad, wastafel en toilet, grote slaapkamer met kastenwand (dakkapel over bijna hele breedte van het huis).

Wetenswaardigheden: 
- bijna hele huis voorzien van dubbel glas
- prachtige ligging aan plantsoen (geen overburen)
- wanden en plafonds glad stucwerk
- diepe vrije voortuin met parkeergelegenheid voor 4 auto's
- buiten kraan en elektra in de achtertuin
- alle bestrating rondom het huis is gedaan met antieke klinkers

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet / koper bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.


Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Deze verkoopbrochure 
Overdracht Status Verkocht Prijs € 539.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1968 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 146 m² Perceeloppervlakte 349 m² Gebouwgebonden buitenruimte 3 m² Externe bergruimte 16 m² Inhoud 506 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie en grotendeels dubbelglas Warmwater Centrale voorziening Verwarming C.V.-Ketel en gashaard C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2014, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 120 m² (12.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rookkanaal, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Eemnes Sectie G Perceelnummer 3380 Oppervlakte 349 m²
Route van naar Plantsoen 2, 3755 HJ Eemnes
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.