Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Laarderweg 54 in Eemnes 3755 AP

Laarderweg 54

3755 AP Eemnes
Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Omschrijving

In het oude gedeelte van Eemnes gelegen sfeervolle, totaal gerenoveerde helft van dubbel woonhuis met voor- en zijtuin, dakterras, schuur en eigen oprit. Het dorpshart van Eemnes is op loopafstand maar ook de uitvalswegen A1 en A27 zijn zeer nabij.

Begane grond:
- Entree via karakteristieke voordeur
- Handgemaakte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en vaste...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 72 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

In het oude gedeelte van Eemnes gelegen sfeervolle, totaal gerenoveerde helft van dubbel woonhuis met voor- en zijtuin, dakterras, schuur en eigen oprit. Het dorpshart van Eemnes is op loopafstand maar ook de uitvalswegen A1 en A27 zijn zeer nabij.

Begane grond:
- Entree via karakteristieke voordeur
- Handgemaakte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en vaste kasten
- Badkamer met klassieke brede wastafel, toilet, douche van Belgisch hardsteen, designradiator en toegang naar schuur met ruimte voor wasmachine en droger
- Eetgedeelte met vaste kast en openslaande deuren naar zijtuin
- Lichte woonkamer met erkers, openhaard en authentiek plafond
De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer.

Eerste verdieping:
- Via houten trap vanuit de woonkamer komt u op de overloop alwaar vaste kasten en een houten vloer
- Ouderslaapkamer met twee vaste kasten, deur naar balkon en toegang naar vliering
- Tweede slaap-werkkamer aan de achterzijde met kasten, dakkapel en deur naar ruim dakterras met houten vlonders, waar het heerlijk vertoeven is in de zomer
- Er is mogelijkheid om een tweede toilet te creëren op de eerste verdieping

Vliering
- De vliering is via een losse trap bereikbaar. Deze is bevloerd en over de gehele diepte van het huis te gebruiken voor bijvoorbeeld het opbergen van koffers etc.

Schuur
- Toegankelijk via binnen en buiten. Hier is een opstelling voor was-en droogmachine, CV-installatie en genoeg bergruimte. 

Deze charmante woning is een paar jaar geleden gerenoveerd en verbouwd met behoud van karakteristieke details. Bij de renovatie is er gebruik gemaakt van duurzame materialen en is de hele woning voorzien van dubbel glas. In 2017 is het gehele buiten schilderwerk gedaan. 
Een ideale woning voor mensen die van sfeer houden, niet willen klussen en niet in een standaard huis willen wonen.

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en schakel een NVM aankoopmakelaar in.


Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet / koper bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)
Verbod op asbestdaken
Vanaf eind 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen eind 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
Energielabel
Verbod op asbestdaken [pdf]
Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 349.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwperiode 1931-1944 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 72 m² Perceeloppervlakte 140 m² Gebouwgebonden buitenruimte 23 m² Overige inpandige ruimte 5 m² Inhoud 281 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, Open haard C.V.-Ketel Remeha (Gasketel uit 2017, Eigendom) Buitenruimte Tuin Voortuin, Zijtuin, Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 20 m² (5.0 m bij 4.0 m) Ligging hoofdtuin Noord Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Dak Soort dak mansarde dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woning Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Eemnes Sectie A Perceelnummer 2878 Oppervlakte 140 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Laarderweg 54, 3755 AP Eemnes
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.