Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Veldweg 23 in Eemnes 3755 AG

Veldweg 23

3755 AG Eemnes
Vraagprijs € 535.000,- k.k.

Omschrijving

In rustige, brede, doodlopende laan van oud Eemnes gelegen, royaal nieuw gebouwde halve villa. Het huis is zeer goed geïsoleerd en is daardoor bijna energie neutraal, door toepassing van drie laagse beglazing en heel goede muur-, vloer- en dakisolatie. Het is een goed gebouwd ruim gezinshuis met erker aan de voorzijde en grote over de volle breedte uitgebouwde keuken aan de achterzijde. Zinken...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2016 Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

In rustige, brede, doodlopende laan van oud Eemnes gelegen, royaal nieuw gebouwde halve villa. Het huis is zeer goed geïsoleerd en is daardoor bijna energie neutraal, door toepassing van drie laagse beglazing en heel goede muur-, vloer- en dakisolatie. Het is een goed gebouwd ruim gezinshuis met erker aan de voorzijde en grote over de volle breedte uitgebouwde keuken aan de achterzijde. Zinken goten en HWA, kunststof ramen en kozijnen. Prachtige diepe, vrije, zonnige achtertuin, achter aan water gelegen.

Indeling:
Entree, ruime hal met meterkast. Ruim, tot het plafond getegeld, luxe toilet met fontein, zonnige woonkamer met erker over lopend in de open keuken (L-vorm) met eethoek (totaal ca. 60 m²) met openslaande deuren naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, drie in grootte variërende slaapkamers en ruime, luxe badkamer met vloerverwarming en mechanische afzuiging en voorzien van dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet. Ook de badkamer is geheel tot het plafond getegeld.

Zolder:
Bereikbaar via vaste trap met grote bergzolder onder de gehele kap met 1 dakkapel aan de voorzijde en aan de andere zijde een dakraam. Mogelijkheid voor 1 à 2 kamers. Tevens bevinden zich hier de c.v. opstelling en een wasmachine aansluiting.

Koper kan kiezen voor een L-vormige keuken met inbouw apparatuur (zie tekening in de brochure) of zelf een keuken uitkiezen (stelpost € 6.000,-).
Fijn royaal en licht huis op mooie ruime kavel. De Veldweg ligt gunstig ten opzichte van Eemnes en Laren, winkels, scholen en uitvalswegen. Op de Veldweg kunnen kinderen zonder problemen op straat spelen!

Het betreft een gedeeltelijk kadastraal perceel. De exacte grootte zal pas na kadastrale inmeting bekend zijn.
Eigendomsoverdracht bij de Baarnse notarissen in Baarn

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bij staan en neem uw NVM aankoopmakelaar mee.


Uitgebreide verkoopinformatie

Verkoopinformatie
Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Vanwege de complexheid van het aankopen van een huis raden wij u aan om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart die in deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.

De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Nietzelfbewoningbepaling
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Notariskosten
Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.

Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
- Vragenlijst
- Eigendomsbewijs
- Kadastraal uittreksel
- Kadastrale kaart
- NEN meetrapport en tekeningen
- (voorlopig) energielabel
- Deze verkoopbrochure
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 535.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning herenhuis Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2016 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 349 m² Inhoud 546 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 263 m² (25.0 m bij 10.5 m) Ligging hoofdtuin Noord Kwaliteit tuin verzorgd Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting en eigen terrein Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente EEMNES Sectie A Perceelnummer 1203 Oppervlakte 296 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente EEMNES Sectie A Perceelnummer 3570 Oppervlakte 53 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Veldweg 23, 3755 AG Eemnes
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.