Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Rhijnvis Feithlaan 13 in Bussum 1401 AT

Rhijnvis Feithlaan 13

1401 AT Bussum
Vraagprijs € 1.849.000,- k.k.

Omschrijving

OP EEN PRACHTIGE LOCATIE DIT VRIJSTAANDE FAMILIEHUIS

Vrijstaand wonen in een echt familiehuis, dat karakteristiek, robuust en ook eigentijds is. Dit familiehuis, ontworpen door de architect Van Dusschoten, ligt in het prachtige en zeer gewilde Brediuskwartier aan een lommerrijke laan op een perceel van 816 m². Gelegen vlakbij de scholen, speelweide, uitvalswegen, natuurgebieden,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1927 Woonoppervlakte 303 m² Aantal kamers 10
Lees meer

Omschrijving

OP EEN PRACHTIGE LOCATIE DIT VRIJSTAANDE FAMILIEHUIS

Vrijstaand wonen in een echt familiehuis, dat karakteristiek, robuust en ook eigentijds is. Dit familiehuis, ontworpen door de architect Van Dusschoten, ligt in het prachtige en zeer gewilde Brediuskwartier aan een lommerrijke laan op een perceel van 816 m². Gelegen vlakbij de scholen, speelweide, uitvalswegen, natuurgebieden, sportclubs en winkels. Door ligging en maatvoering een heerlijk gezinshuis, waarbij veel karakteristieke details bewaard zijn gebleven, omgeven door een fraaie tuin met aan 3 zijden zonneterrassen. 

Indeling:

Entree 
Ruime vestibule met granito vloer, originele wandtegels, meterkast en garderobe
Brede gang met toegang naar diverse kamers
Ruim toilet met fontein
Stahoge kelder 
Woon- eetkeuken met openslaande deuren naar de voortuin, diverse inbouwapparatuur, veel kastruimte, plavuizen tegelvloer met vloerverwarming
Bijkeuken met garderobe, berging en voorraadruimte
Ruime eetkamer met visgraat parketvloer, schouw, vaste kasten en openslaande deuren naar het zijterras 
Woonkamer met open haard, vaste kasten met TV-opstelling, visgraat parketvloer en openslaande deuren naar de achtertuin
Tuinkamer met vaste originele boekenkasten, berging, houten vloer en openslaande deuren naar achtertuin
Werkkamer achterzijde huis
Keukenopstelling/cq archiefruimte alwaar ook een ruime berging (voorheen donkere kamer) en vaste kasten

Eerste verdieping
Mooi trappenhuis met bordes en glas in lood ramen
Houten vloeren over de gehele 1e verdieping
Ruime ouderslaapkamer met nis en aan weerszijde vaste kasten (doorgang naar voorkamer) en openslaande deuren naar het balkon.
Voorkamer met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon
Lichte badkamer met marmeren vloer, ruime douche, dubbele wastafel en toilet
Derde slaapkamer met dakkapel
Vierde ruime slaapkamer

Tweede verdieping
Vijfde ruime slaapkamer met twee dakkapellen
Open zolder met twee dakkapellen en velux dakramen, alwaar een zesde slaapkamer gecreëerd kan worden
Lichte badkamer met bad, wastafel, toilet, was- en droogmachineopstelling en velux dakramen

Vliering toegankelijk via vlizotrap.

Tuin is rondom met vrij uitzicht en alwaar diverse terrassen, ruime garage met vliering en daarnaast een berging.

Interesse in deze woning? Laat u deskundig bijstaan en neem uw NVM aankoopmakelaar mee.

Zie brochure voor uitgebreide verkooptekst.

Uitgebreide verkoopinformatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens de meetinstructie; dit meetrapport is op aanvraag beschikbaar. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Koopovereenkomst
Er is sprake van een koopovereenkomst zodra koper en verkoper schriftelijk overeenstemming hebben bereikt. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee à drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend. Bemiddeling bij verkoop- en aankoop geschiedt onder de algemene voorwaarden van onze branche-organisatie NVM. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Waarom een koopakte kan worden ingeschreven bij het Kadaster
Het inschrijven voorafgaand aan de eigendomsoverdracht (niet eerder dan vervallen voorbehouden en zonder vermelding koopsom) heeft een aantal belangrijke gevolgen. Zo kan er, indien na het inschrijven de koopovereenkomst beslag wordt gelegd op het verkochte, toch vrij van beslag aan de koper geleverd kan worden. Het beslag ‘’kleeft’’ alsdan niet meer ten nadele van de koper. Datzelfde geldt ook voor een (overbruggings)hypotheek die verkoper ná de koopovereenkomst op het verkochte vestigt. Ook een faillissement, surseance van betaling of onderbewindstelling van verkoper in de periode ná de koop staat levering aan de koper niet meer in de weg. De koper wordt ook beschermd wanneer een verkoper een woning na de eerste koop nog eens verkoopt aan iemand anders.

Onderzoeksplicht
Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper.

Bestemmingsplan
De bestemmingsplankaart, als deze aan deze presentatie is bijgevoegd, is te vinden op de website van Ruimtelijke Plannen. Daar is alle informatie over de bestemming van dit perceel te vinden.

Bodem
Het is verkoper niet / koper bekend of de bodem verontreinigd is.
Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www.ofgv.nl of www.bodemloket.nl 

Bouwkundige keuring
Saegaert Makelaars raadt u aan het huis bouwkundig te laten keuren. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht.


De volgende artikelen worden van toepassing verklaard voor dit object:

Monument / beeldbepalend
Dit woonhuis is voor de overheid (gemeente, provincie) aangemerkt als beschermd- stads of dorpsgezicht, beeldbepalend, gemeentelijk, provinciaal of Rijksmonument. De centrale overheid kan rijksmonumenten aanwijzen. In het kadaster kunnen deze ingeschreven worden. Verder houden de gemeente en de overheid een register bij waarin de monumenten zijn opgesomd.

Asbestbepaling 
Ten tijde van de bouw van het verkochte kunnen er asbesthoudende materialen gebruikt zijn. 
Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van voornoemde materialen in het verkochte. 
Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de mogelijke aanwezigheid van enig asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Verkoper verklaart niet bekend te zijn met asbest voor zover niet anders ingevuld op de NVM vragenlijst. Koper(s) worden in gelegenheid gesteld hiertoe onderzoek uit te voeren middels een bouwkundig keuring (indicatief) of daartoe gecertificeerd asbestonderzoeksbedrijf (grondig)

Verbod op asbestdaken
Vanaf eind 2024 komt er een geheel verbod op asbestdaken in Nederland. Particulieren, bedrijven (overheids-) instellingen mogen eind 2024 geen asbestdaken bezitten.

Ouderdomsbepaling 
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat het verkochte ouder is dan 30 jaar, hetgeen inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. De verkoper staat niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend vocht. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Tevens verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van het verkochte.

Notariskosten
1. Indien koper kiest voor een notaris met een afstand van meer dan 25 kilometer vanaf het gekochte, en verkoper wenst niet aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dan dient verkoper de notariële volmacht te geven. De kosten voor deze volmacht worden in rekening gebracht bij koper.
2. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van de hypothe(e)k(en) van verkoper die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan € 10,- per aflossing met telefonische overboeking respectievelijk meer dan € 150,- per algehele of gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen inclusief BTW, kadastraal recht en inbegrepen de kosten voor het opvragen van de aflossingsnota), dan zal koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper.


Onderstaande bijlagen behoren bij de koopovereenkomst. Op verzoek sturen wij deze toe.
Lijst van zaken
Vragenlijst
Eigendomsbewijs
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
NEN meetrapport en tekeningen
(voorlopig) energielabel
Kiwa certificaat
Deze verkoopbrochure 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.849.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1927 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 303 m² Perceeloppervlakte 816 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Overige inpandige ruimte 15 m² Externe bergruimte 19 m² Inhoud 1143 m³ Aantal kamers 10 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder en een zolder Energie Energieklasse F Energie einddatum 25-04-2029 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel ATAG ( uit 2014, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom en zonneterras Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en met vliering Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Rookkanaal, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Bussum Sectie B Perceelnummer 3258 Oppervlakte 816 m²
Route van naar Rhijnvis Feithlaan 13, 1401 AT Bussum
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.